Actorii din serialul american Lucifer, cu măști populare românești

de Cinemagia în 12 Mai 2019
Netflix a promovat într-un mod inedit noul sezon al serialului Lucifer

Mai mulți actori ai serialului Lucifer, al cărui al patrulea sezon a debutat pe platforma de streaming Netflix pe 8 mai, au probat mai multe măști tradiționale românești, folosite în anumite zone ale țării pentru a alunga diavolul. Pe fundal poate fi auzit negativul piesei „Balada românului”, de la Subcarpaţi. 

Clipul Netflix vine la două zile după ce pe pagina de Facebook a Virgin Radio a apărut o înregistrare cu un producător de măști populare, Paul Buța, un meșter popular din Galați, care  i-a provocat pe actorii celebrului serial „Lucifer” să-i încerce măștile de diavol. În replică, Netflix a răspuns printr-un clip postat pe pagina oficială de Facebook. Actorii serialului, în frunte cu Tom Ellis, s-au filmat în timp ce probau măștile făcute de Buța.


Serialul Lucifer este o producție bazată pe universul benzilor desenate DC Comics. Producția îl are în centru pe Lucifer Morningstar (Tom Ellis), care a fugit din iad pentru a locui în... Los Angeles. „Telenovela noastră supranaturală favorită şi probabil cea mai mare plăcere vinovată a deceniului se întoarce cu o mulţime de aşi în mânecă. Ştim deja că Lucifer (Tom Ellis) i s-a arătat în toată splendoarea partenerei (şi febleţei) sale, poliţista Chloe (Lauren German), obligând-o să facă faţă ideii că lucrează cu diavolul în persoană. Sezonul patru aduce o nouă provocare, Eva, cea dintâi femeie, interpretată de actriţa israeliană Inbar Levi (de văzut în Imposters). Aceasta va dinamita relaţia dintre Lucifer şi Chloe, aducând un suflu proaspăt telenovelei. Insistăm cu acest termen pentru că latura procedurală a serialului, în care vinovatul este întotdeauna persoana la care te aştepţi mai puţin (deşi a trecut obligatoriu prin cadru), este adesea ridicolă...”, scria Cinemagia la data lasării celui de-al patrulea sezon, pe 8 mai 2019.

Inițial difuzat de televiziunea americană Fox, Lucifer este acum produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television.

Exploreaza subiecte similare:

lucifer, Tom Ellis

Alte știri din cinema

Ce spune presa străină despre Once Upon a time in Hollywood, filmul lui Tarantino

Producția cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt va avea premiera în țara noastră pe 9 august

Aladdin, între spectacol vizual şi suicid creativ

Cum poate captiva publicul un film a cărui poveste o cunoşti pas cu pas?

O plimbare cu covorul zburător din filmul Aladdin? Se poate în sala 4DX!

Efectelor de mișcare din sala 4DX, se adaugă intensificarea scenelor muzicale prin mișcările ritmice ale scaunelor, dar și prin efectele de mediu delicate

Filme remarcate la Cannes, Berlin și Sundance, în premieră în competiția BIFF

Cea de-a 15-a ediție a BIFF va avea loc între 24 și 30 iunie la Cinema Muzeul Țăranului, Cinema Elvire Popesco și Grădina cu Filme – Cinema & More – Creart din București

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 12 mai 2019 21:19
:)))) tare

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells