Actor din serialul The Flash, concediat pentru comentarii rasiste şi misogine

de Ştefan Dobroiu în 9 Iun 2020
Hartley Sawyer, interpretul lui Ralph Dibny/Elongated Man, nu va mai juca în sezonul şapte al serialului

Actorul Hartley Sawyer, care l-a interpretat pe Ralph Dibny/Elongated Man în cele mai recente trei sezoane ale serialului The Flash, nu se va mai întoarce pe platourile de filmare pentru cel de-al şaptelea sezon al hitului postului The CW. Motivul concedierii sale sunt comentariile rasiste şi misogine pe care actorul le-a făcut în trecut pe contul său de twitter.

The Hollywood Reporter a făcut anunţul concedierii actorului, o mişcare controversată a producătorilor, mai ales pentru că postările lui Sawyer datează din perioada 2012-2014, iar contul de twitter era deja şters când screenshot-uri cu aceste postări au început să circule pe internet, în contextul protestelor Black Lives Matter din ultimele săptămâni. Între timp, actorul a declarat că acele postări se doreau a fi amuzante, reacţie ce aminteşte şi de un scandal recent din România, cu un vlogger acum cercetat penal pentru instigările la viol din clipurile sale. 

Postul The CW şi producătorul executiv al serialului, Eric Wallace, au făcut următorul anunţ privind concedierea actorului: "Hartley Sawyer nu se va întoarce pentru sezonul şapte din The Flash. În ce priveşte postările sale de pe reţelele de socializare, nu tolerăm remarce ofensatoare, indiferent de rasa, etnia, originea naţională, sexul sau orientarea sexuală vizate. Astfel de remarce sunt în conflict cu valorile şi practicile noastre, care promovează un mediu de lucru sigur, incluziv şi productiv pentru angajaţii noştri".

The Flash este al doilea serial din aşa-numitul Arrowverse apărut pe micile ecrane americane. Personajul Ralph Dibny a apărut în poveste în sezonul patru, devenind repede un membru important în echipa condusă de The Flash (Grant Gustin).

Exploreaza subiecte similare:

Hartley Sawyer, Grant Gustin, Eric Wallace, The Flash

Alte știri din cinema

Actorii din serialul Glee, urmăriți de tragedii: Naya Rivera, ultimul nume de pe lista neagră

Seria de tragedii care îi lovește pe actorii și realizatorii serialului Glee continuă cu dispariția neelucidată a actriței Naya Rivera.

Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare

Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

Actriţă din serialul Glee, dată dispărută după un accident pe un lac

Naya Rivera, interpreta Santanei, este acum căutată cu echipe de scufundători

Festivalul Anonimul va avea loc între 12 şi 16 august, în Delta Dunării

Cea de-a 17-a ediţie a festivalului va oferi doar proiecţii gratuite în aer liber

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Phantom_sub pe 10 iunie 2020 16:45
Dar de faptul că Ezra Miller a sugrumat o fană nu au zis nimic, cei de la WB. Actorul de mai sus a scris mesajele acum mulţi ani, incidentul Ezra Miller e din perioada pandemiei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells