Acțiune intensă pe platourile Hobbs and Shaw, spin-off-ul seriei Fast & Furious

de Gloria Sauciuc în 25 Nov 2018
Filmul e construit în jurul relației dintre personajul lui Jason Statham, Deckard, și Luke Hobbs (Dwayne Johnson)

Spin-off-ul seriei Fast & Furious: Dwayne Johnson filmează scene cu focuri de armă, alăturându-se lui Idris Elba și Jason Statham într-o scenă plină de tensiune cu urmăriri de mașini Hobbs and Shaw, spin-off-ul seriei Fast&Furious, se filmează în aceste momente, cu multe scene de acțiune pe platourile din Yorkshire, Marea Britanie, scrie dailymail.co.uk.

The Rock, în vârstă de 46 de ani, împreună cu Jason Statham (51 de ani) și cu Idris Elba (46 de ani) sunt un trio ce luptă cu o bandă rivală pe fundalul unei vechi centrale electrice care devine, în film, Cernobâlul, în cel mai nou film desprins din seria Fast&Furious. Spin-off-ul ajunge pe marile noastre ecrane anul următor, ducând la amânarea noului Fast&Furious, ceea ce i-a supărat pe fanii care așteptau cu sufletul la gură cel de-al nouălea film din serie.

The Rock parcurge străzile capitalei în rolul agentului Hobbs, urmărind mașini împreună cu colegii de platou, Jason Statham și Idris Elba, care coboară - unul dintr-un McLaren negru, celălalt de pe o motocicletă puternică, îmbrăcat într-un costum de piele. De cealaltă parte, banda rivală coboară dintr-un Range Rover negru - și se pare că are parte de o înfrângere ce se lasă cu geamuri sparte și cu portiere smulse. Actrița Vanessa Kirby aleargă încercând să scape de rafala de gloanțe.

Fast 8, sau The Fate of the Furious, va fi urmat de acest spin-off, în care se vorbește despre relația dintre personajul lui Jason - Deckard și Luke Hobbs. Atât actorii cât și cascadorii se țin de un orar strâns de filmări, care încearcă să respecte data oficială a premierei - 2 august 2019. Nu mai puțin de 200 de oameni s-au aflat pe platouri la Glasgow, filmările începând pe 29 octombrie. Vanessa Kirby joacă alături de Statham, the Rock și Elba în filmul ce pare că va avea un ritm super-alert.

Statham a promis celor 18 milioane de fani că „lucruri bune” vor urma.

Exploreaza subiecte similare:

Fast & Furious , Fast & Furious 8, Dwayne Johnson, Idris Elba, Jason Statham, Vanessa Kirby

Alte știri din cinema

Sandra Bullock va produce adaptarea benzilor desenate ale lui Mark Millar, Reborn

Este o nouă colaborare a starului cu Neflix, după succesul cu Bird Box

Glass: dansul superputerilor şi al aşteptărilor

Este noul film al lui M. Night Shyamalan o dezamăgire?

În culisele comediei Faci sau taci: 20 de episoade de making-of

Distribuţia comediei „Faci sau Taci” poate fi observată într-un cadru diferit de cel în care publicul are ocazia să îi urmărească de obicei pe Augustin Viziru, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Monica Bârlădeanu etc

Filmările la Black Widow vor începe în luna februarie

Scarlett Johansson reia partitura supereroinei într-un film de sine stătător

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 noiembrie 2018 18:35
Asta e un exemplu tipic de ”film de umplutură”... :))))))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells