Academia este hotărâtă să aibă Gală Oscar; mai mult, se va desfășura în două locații

de Marina Florea în 16 Mar 2021
Oscarurile vor fi transmise pe 25 aprilie

Gala Oscarurilor 2021 va fi marcată de distanțare socială, dar va fi filmată live. Cea de-a 93-a ediție a Oscarurilor va fi ținută în cel puțin două locuri, a anunțat luni Academia de Film. Ceremonia se va ține la Dolby Theater, așa cum s-a programat inițial, dar și la celebra gară Union Station din Los Angeles.

Anunțul-surpriză a fost făcut luni dimineață înainte ca nominalizările la Oscar să fie anunțate de către Priyanka Chopra Jonas și Nick Jonas în timpul unui eveniment transmis live.

Gara Union Station a fost construită în 1939 și a fost locul de filmare pentru numeroase filme de-a lungul anilor, inclusiv The Dark Knight Rises, Blade Runner și Pearl Harbor, scrie hollywoodreporter.com.

Oscarurile se vor ține în două locații diferite

Dolby Theater a fost gazda Oscarurilor din 2002 (pe când era cunoscut drept Kodak Theater).

Nu ar fi prima dată când Oscarurile se țin în două locuri diferite: ceremonia s-a mai ținut simultan pe ambele coaste ale Americii pentru mai mulți ani în decursul anilor 1950.

Oscarurile, organizate în mod normal în februarie, au fost decalate cu două luni datorită pandemiei de coronavirus. Academia de Film, în acest context, a simplificat eligibilitatea și permite filmelor să intre în competiție fără să fi avut premiera în săli.

Producătorii Steven Soderbergh și Stacey Sher și producătorul cu Grammy Jesse Collins vor produce gala. Deocamdată, nu s-au anunțat gazdele evenimentului.

„Este un an fără precedent care a cerut atât de multe de la atât de mulți, iar Academia este hotărâtă să prezinte Oscarurile ca niciodată, punând pe primul loc sănătatea publică și siguranța participanților”, anunța Academia de Film într-o declarație.

Oscarurile vor fi transmise pe 25 aprilie pe ABC.

Exploreaza subiecte similare:

oscar 2021

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells