Abonamentul Grand Unlimited - vezi câte filme vrei la cinema, în fiecare zi

de Cinemagia în 20 Dec 2017
Maratoane de filme în fiecare zi din an, la Grand Cinema & More din București

Grand Cinema & More din Băneasa Mall lansează un abonament anual care susține pasiunea tuturor iubitorilor de film – Grand Unlimited, singurul abonament care oferă acces nelimitat la filme timp de un an, pentru doar 49 de lei pe lună.  
 
Cu un Grand Unlimited, toți suntem datori. Nouă înșine, din fascinație pentru lumea filmului, sau celor dragi, care ne dau cele mai bune recomandări de film. În baza acestui abonament, în fiecare zi, oricine poate beneficia de acces la toate filmele din programul cinematografului, indiferent de formatul în care rulează – 2D, 3D sau în format de sunet Dolby Atmos, dublat sau subtitrat – chiar și la premiere.

Printre cele mai așteptate blockbustere ale anului viitor la care posesorii Grand Unlimited pot avea acces sunt: The Maze Runner: The Death Cure, Fifty Shades Freed, Avengers: Infinity War – Part, Deadpool 2, Scarface, Mary Queen of Scots

Posesorii unui abonament Grand Unlimited pot vedea până la cinci filme pe zi, în fiecare zi. Adică peste 10 ore de maraton de film, în săli confortabile și performante, sau chiar pe în sala Grand Ultra. Iar cum în fiecare săptămână sunt lansate cel puțin două filme noi în cinema, un abonament achiziționat la începutul anului 2018 oferă acces la peste 100 de noi filme și șansa de a le revedea pe fiecare dintre ele.  
 
Printre cele mai așteptate blockbustere ale anului viitor la care posesorii Grand Unlimited pot avea acces sunt: The Maze Runner: The Death Cure, Fifty Shades Freed, Avengers: Infinity War – Part, Deadpool 2, Scarface, Mary Queen of Scots.  
 
 Detalii despre abonament și posibilitatea de achiziție a propriului Unlimited sunt disponibile pe http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/grand-unlimited

 

Exploreaza subiecte similare:

Fifty Shades Freed, Maze Runner: The Death Cure, Avengers: Infinity War, Deadpool 2, Mary Queen of Scots

Alte știri din cinema

Mark Hamill confirmă revenirea lui Luke în Star Wars: Episode IX

Lansarea filmului este programată în Statele Unite pe 20 decembrie 2019, când va debuta şi pe marile ecrane de la noi

Sebastian Stan şi starul lui Fifty Shades, rivali în dragoste într-o dramă romantică

Triunghiul amoros va fi declanşat de personajul lui Shailene Woodley

Durata lui Aquaman, dezvăluită. Filmul va ţine peste două ore

Filmul se lansează la noi pe 21 decembrie

Spin-off-ul lui Fast & Furious, în impas. Universal, dat în judecată de un producător

Neal Moritz, un vechi producător al celebrei serii, cere daune de zeci de milioane de dolari

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells