Abbey Lee va juca rolul principal feminin din Dark Tower

de Gloria Sauciuc în 20 Feb 2016
Personaj original, și nu unul inspirat din carte, cu „piele falsă” și „ochi reci, de șarpe”

Mult-așteptata adaptare a operei-magna a lui Stephen King, The Dark Tower, își continuă drumul spre materializare. Publicația Deadline anunță că Abbey Lee (Mad Max:Fury Road) s-a alăturat distribuției în rolul unui personaj numit Tirana, care nu apare până în cea de-a șapte carte a seriei.

În percepția jurnaliștilor de la Deadline, personajul are „piele falsă” și „ochi reci, de șarpe”. Lee, fostă model, a apărut puțin timp pe ecran în rolul uneia dintre soțiile lui Immortan Joe în Max Max:Fury Road, și e posibil să fie genul potrivit pentru un context post-apocaliptic.

Lee se va alătura unei distribuții compusă din Idris Elba în rolul lui Roland Deschain și Matthew McConaughey în rolul Bărbatului în negru, eroul negativ al filmului.

Regia va fi semnată de Nikolaj Arcel (Royal Affair), după un scenariu de Akiva Goldsman. Proiectul se află în pregătire de ceva timp, așa că e o veste binevenită faptul că îl vedem intrând în linie dreaptă.

E posibil ca Jake Chambers, protejatul lui Deschain, să joace rolul principal. The Dark Tower este programat pentru premieră pe 17 ianuarie 2017. Abbey Lee va mai apărea în God of Egypt, care va avea premiera pe 26 februarie în țara noastră.

Exploreaza subiecte similare:

Abbey Lee, The Dark Tower, stephen king

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 22 februarie 2016 10:18
Sincer, nu prea vad cum poate spusa povestea lui King intr-un film. O adaptare potrivita ar fi fost un serial... Vom vedea... Oricum premizele sunt bune: o serie de carti extraodinare cu un Matthew McConaughey in forma ar putea fi de senzatie...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells