A opta ediţie de rockarte pe plajă - un succes

25 Aug 2010
A opta ediţie de rockarte pe plajă - un succes

După o săptămână de rockarte pe plajă – muzică, film, teatru, fotografie şi carte – Stufstock a încheiat a opta ediţie în Vama Veche. Festivalul a adus anul acesta aproape 11.500 de oameni la workshopurile, concertele, proiecţiile, piesele de teatru şi vernisajele organizate.

Proiectele Filmstock şi Teatru la Stufstock au adus împreună peste 3000 de spectatori la terasele The Hand şi Corsarul din Vama Veche. Proiecţiile speciale Kapitalism - Reţeta noastră secretă (regia: Alexandru Solomon), care a rulat de două ori, la cererea publicului, The Boat That Rocked (regia: Richard Curtis), care a deschis concertele primei zile, la scena Rock,  Pirates of the Sea (regia: Richard Colby), proiecţia horror de la miezul nopţii, Drag Me to Hell (regia: Sam Raimi), comedia Nuntă în Basarabia (regia: Nap Toader), selecţia de scurtmetraje româneşti Romanian Short Waves, prezentată la Cannes anul acesta, precum şi retrospectiva NexT Film Festival, filmele campaniei SPER, 2009, proiectate pe plajă în cadrul proiectului inedit Cinema Solar, retrospectiva Iaşi International Film Festival şi workshopurile informale susţinute de producătoarea Ada Solomon şi regizorii Adrian Sitaru şi Cătălin Saizescu au fost evenimentele primei ediţii de Filmstock.

Aflat la a opta ediţie, Stufstock (stufstock.com) a avut loc între 16-22 august 2010, pe plaja din Vama Veche. Organizatorii au adus şi acum trupe rock care au făcut deja nopţi albe cu mii de fani în Vamă, în anii trecuţi, cât şi muzică nouă, pe care Stufstock o lansează şi o susţine, ca în fiecare an. Zdob şi Zdub, Nicu Alifantis & Zan, E.M.I.L., OCS, Trooper, Luna Amară, Kumm, ZOB, Urma, Byron, Altar, Implant pentru Refuz, Trupa Veche şi Phenomenon au cântat pe scena Rock anul acesta. Alături de concertele extraordinare cu care Stufstock-ul şi-a obişnuit de şapte ani publicul, vara aceasta evenimentul a susţinut şi alte forme de exprimare artistică: filmul, fotografia, literatura şi teatrul. Festivalul este produs de compania Capricorn & Capricorn Productions şi organizat de Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
adhpliz pe 25 august 2010 18:00
am fost in vama si la stuf .... ca vamista convinsa ce sunt pot sa afirm faptul ca muesica si conecrtuel au fost de prima calitate dar workshopurile au fost doar intre membrii organizatoru ai stuffului .... eu am vrut sa particip la creearea unui scurtmetraj si miau zis i fata ca numa cei din organizare au voie iar la school of rock o fost si mai naspa adica iti dadea o melodie si iti arata sa canti si o cantai .... nu invatau chestii de baza acorduri etc .... sincer numa filmul the boat that rocked a fost ok si apropo !!!!!!!!!!!!!!!! DARG ME TO HELL NUUUUUUUUU A FOST!!!!!!!!!!!!!!!!!! eu am stat in hand si va zic pe bune !!!!
faza e ca doar anul acesta s-au introdus workshopuri expozitii filme etc ..... dar mai au muuuuuult de lucrat la organizare !!!!
per total a fost ok stufstock

alex_il_fenomeno pe 25 august 2010 21:48
misto de tine ! cred ca te-ai distrat pe cinste !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells