A murit Leo, pisica vedetă din horror-ul Pet Sematary

de Cristina Grigore în 31 Mai 2019
„Va rămâne pentru totdeauna în amintirea familiei sale umane și a celei cu blană”, a spus dresorul și stăpânul lui Church din adaptarea lui Stephen King

Felina din horror-ul Pet Sematary va putea fi admirată de acum doar pe peliculă. Vestea morții lui Leo, cunoscut drept Church în adaptarea cinematografică a romanului lui Stephen King, a fost dată într-un mesaj pe Instagram, miercuri noapte, de către stăpânul adoptiv al acestuia.

„Cu mare tristețe vă anunțăm că Leo a murit. Va rămâne pentru totdeauna în amintirea familiei sale umane și a celei cu blană. Steaua lui va continua să strălucească cu putere”, se menționează în mesaj.  

Potrivit thewrap.com, cauzele morții subite a lui Leo nu au fost dezvăluite de către fostul dresor, care l-a adoptat după încheierea peliculei cu John Lithgow și Jason Clarke. Pisica aparținea rasei Main Coon – cea mai mare dintre toate rasele de pisici, la care crescătorii avertizează însă că există o predispoziție pentru o boală de inimă.

În ciuda aspectului înfricoșător din poster și din film – unde era o pisică întoarsă din morți, cu puterea de a scula din morminte și alte animale, chiar și oameni - rasa lui Leo este recunoscută ca una a pisicilor cu temperament blând și foarte jucăuș.

La filmările lui Pet Sematary au mai fost însă folosite alte trei pisici, însă Leo a fost cel ales pentru a promova, accesorizat cu papion, evenimentele de lansare ale filmului.

Exploreaza subiecte similare:

Pet Sematary, John Lithgow, Jason Clarke

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aiuritul99 pe 6 iunie 2019 08:23
Aoleu...Eram fan al matei respective ?Unde pot aprinde o lumanare ?
Pe bune...asta-i stire la voi ?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells