40 de imagini rare din culisele Titanic. Detaliile pe care nici fanii înfocați nu le-au observat

23 Iul 2020
Au trecut mai bine de 20 de ani de la lansarea lungmetrajului lui James Cameron, bazat pe călătoria nefastă a Titanicului din 1912.

Povestea acelei nopți tragice și relațiile de iubire apărute la bordul navei au reușit să cucerească inimile publicului cu un succes răsunător. Titanic a câștigat 11 Oscaruri, inclusiv premii pentru cea mai bună imagine și cel mai bun regizor și a fost rampa de lansare a celor mai străluciți actori de la Hollywood. 

Să reproduci această poveste și să transmiți dezastrul care s-a produs nu a fost un lucru ușor. Din fericire, distribuția și echipa au fost lăsate în mâinile lui James Cameron, care este celebru pentru determinarea sa de a atinge perfecțiunea. Filmările au fost o experiență incredibilă pentru toți cei implicați. Vezi imaginile...

Exploreaza subiecte similare:

titanic

Alte știri din cinema

Filmările pentru Gone Girl s-au oprit 4 zile pentru că Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă

Potrivit dezvăluirilor făcute de regizorul David Fincher, Affleck a refuzat să poarte o șapcă a echipei de baseball New York Yankees în timpul unei scene pentru că este fan înfocat al echipei Boston Red Sox.

Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Cele mai bune 11 filme horror, în opinia lui Martin Scorsese

Martin Scorsese, un nume de referință al cinematografiei, a realizat la un moment dat lista filmelor sale horror favorite.

Festivalul de Film Horror și Fantastic Lună Plină se amână pentru 2021

Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină se amână pentru anul viitor. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells