23-29 iulie la cinema

23 Iul 2010
23-29 iulie la cinema

Săptămâna aceasta  avem parte de multă acţiune şi mult umor! Knight and Day/Întâlnire explozivă este centrat pe un cuplu de fugari - Tom Cruise şi Cameron Diaz - porniţi într-o aventură în care nimic şi nimeni, inclusiv ei (şi mai ales el), nu sunt ceea ce par a fi. Momentele comice nu vor lipsi, dar nici miza, căci cei doi trebuie să protejeze cu preţul vieţii o preţioasă sursă de energie. Printre urmăriri spectaculoase şi  răsturnări de situaţie, ameninţaţi de trădare şi vânaţi de agenţi secreţi, ei pornesc într-o cursă în jurul globului, iar supravieţuirea le atârnă de alegerea pe care o vor face între încredere şi adevăr.

Pe de altă parte, în Get Him to the Greek/Adu-l urgent pe scenă! - Aaron Green (Jonah Hill) a pus mâna pe slujba de vis într-o companie de înregistrări şi de-abia aşteaptă să arate ce poate. Doar că Aaron primeşte o sarcină neaşteptată de la şeful său: să-l aducă pe imprevizibilul cântăreţ britanic Aldous Snow să cânte la The Greek, în Statele Unite. Aaron va avea parte de câteva zile de nedescris în compania incontrolabilului star rock, a cărui înclinaţie către haos este legendară şi care profită de orice ocazie pentru a-şi bate joc de grăsunul său însoţitor... Ca să vă faceţi o idee, click aici.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Blondie pe 23 iulie 2010 15:36
Destul de slabut Knight and Day, merge asa de plictiseala si eventual de scos prietena la film, are ceva "nuante" de comedie romantica + actiune.
victor_neo75 pe 23 iulie 2010 16:50
Cei doi actori (Cameron Diaz si Tom Cruise) zambesc foarte frumos in trailer, dar povestea in care intra ei nu mi-a scos mai mult de 2-3 zambete in tot filmul !

Dintre comediile de actiune cu un cuplu (celelalte fiind reusitul "Date Night", si dudele "The Bounty Hunter" si "Killers"), "Knight and Day" este plin de actiune, ca un film de vara, dar lipseste elementul comic care m-a facut sa rad foarte mult in "Date Night" !!

rizea.alex70 pe 23 iulie 2010 23:16
Filme slabute saptamana asta,dar cred ca Intalnire exploziva merge...
alex_il_fenomeno pe 24 iulie 2010 12:54
sunt doua filme foarte bune care merita vazute!
LaFox pe 24 iulie 2010 13:33
knight and day....o mare prostie....slab....merge la o plictiseala si atat.
mie unu nu mi-a placut deloc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells