13.000 de fani vor ca Loki din Thor şi The Avengers să aibă propriul său film

de Cristina Grigore în 11 Sep 2013
Tom Hiddleston „are o armată”, spune petiţia susţinută de admiratorii săi şi ai personajului său

Pentru Tom Hiddleston, apariţia în rolul lui Loki din Thor şi apoi The Avengers a însemnat ieşirea din anonimat şi construirea unei impresionante baze de fani. Faptul că Hiddleston a fost atât de agreabil drept Loki, un villain extrem de bine conturat, conflictual şi atractiv, a făcut ca spectatorii să dorească să îl vadă mai mult în producţiile Marvel, iar recenta petiţie de pe Change.com este o dovadă reală.

Mai bine de 13.000 de fani au cerut astfel celor de la Marvel ca Loki să apară chiar într-un film de sine stătător şi, chiar dacă mai este nevoie de alte peste 10.000 de semnături, cifra de până acum este suficientă pentru a atrage atenţia Marvel.

„Credem că Loki (aşa cum este el interpretat de Tom Hiddleston) justifică din plin continuarea acestei poveşti”, se menţionează în petiţie. „Credem că un asemenea efort nu ar fi doar profitabil şi încununat cu succes, dar va şi oferi publicului din toată lumea o imagine mult mai completă a personalităţii incredibil de complexe şi deosebite cu care este înzestrat unul dintre cei mai cunoscuţi villaini din universul Marvel”.

„A explora latura sa întunecată din pelicula Thor ar însemna recunoaşterea unui personaj captivant şi a remarcabilului său interpret, dar şi a unui public recunoscător, care simte că trebuie să ofere ambilor admiraţia şi sprijinul său într-un mod intens, fără precedent. Cu alte cuvinte: Loki are o armată”.

Exploreaza subiecte similare:

Tom Hiddleston, Thor, The Avengers

Alte știri din cinema

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Istoria prinde viață în fiecare seară de luni pe TV5MONDE

În fiecare luni, de la ora 22:00, reputatul jurnalist francez Stéphane Bern poartă telespectatorii canalului TV5MONDE printr-o călătorie în timp, în intimitatea unor personalități celebre din istorie.

Kingdom of Judas: un thriller românesc ce încalcă toate regulile

Kingdom of Judas, primul film românesc, vorbit integral în limba engleză a intrat în cinematografe. Dar oare să fie acest lucru destul pentru a convinge publicul?

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
eko pe 11 septembrie 2013 17:47
ati gresit site-ul nu este .com ci .org
Tyson_Kyd pe 12 septembrie 2013 00:09
Sunt de aceeasi parere deoarece sunt multe intrebari de dezbatut in privinta lui Loki care sunt inca nedeslusite .
alex_il_fenomeno pe 14 septembrie 2013 20:36
Ar fi ceva deosebit daca s-ar lucra asa cum se cuvine si stilistic, nu doar comercial.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells