10 actori de comedie sub aşteptări

de Cristina Grigore în 22 Iul 2013
Eddie Murphy, Ben Stiller, Adam Sandler stârneau cândva hohote de râs

S-au făcut remarcaţi fie prin spectacolele de stand-up comedy, fie prin show-urile TV în care au apărut, însă cinematograful le-a adus notorietatea. Dar cu cât s-a lărgit paleta gusturilor de satisfăcut, cu atât mai greu le-a fost unor actori de comedie să-şi păstreze, în faţa unor salarii generoase, acel ceva ce i-a deosebit în industria divertismentului.

Grown Ups 2 intră de vineri în cinematografele noastre, o altă „realizare” însemnată pe răbojul filmografiei lui Sandler, care nu se străduieşte deloc să depăşească faza gagurilor şi a bancurilor vulgare. Owen Wilson şi Vince Vaughn se „remarcă” şi ei anul acesta prin producţii slab primite de critici, dar şi de public, ce nu reuşesc – pare că nici măcar nu-şi propun - să ridice ştacheta în comedie. Luam în vizor, cu ajutorul listei întocmite de cei de la WhatCulture.com, şi alţi actori de la care aşteptăm de câţiva ani buni comedii de calitate.

Vezi galeria foto

Exploreaza subiecte similare:

Eddie Murphy, Owen Wilson, Jack Black, Ben Stiller, Adam Sandler, Vince Vaughn, Kevin James, Jim Carrey, Tim Allen, Steve Martin

Alte știri din cinema

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex008 pe 22 iulie 2013 12:45
Daca vand continua sa faca filme proaste, Critici lu peste prajit nu prea conteaza din punctul meu de vedere, atat timp ca filmul se vinde bine si prinde bine la public. Sandler de la Jack and Jill s-a tampit si scoate numai porcarii.
Han_Solo pe 23 iulie 2013 09:10
S-a tampit cu mult inainte de Jack and Jill.
darayawaus pe 3 august 2013 12:49
S-a tampit de la nastere.
Chelbos pe 22 iulie 2013 15:16
din pacate nimic nu e permanent. am ras copios la comediile vechi cu adam sandler, jim carrey sau eddie murphy dar acum nu mai schitez aproape nici un zambet :( daca as fi in locul lor m-as retrage intr-un paradis tropical si sa ma bucur de viata cu averea agonisita pana acum....
Apache95 pe 22 iulie 2013 16:21
Nu sunt de acord cu includerea in top a lui Jim Carrey si Owen Wilson.

Intr-adevar umorul si comedia au trecut peste ei ,dar Jim Carrey o sa apara in Kick Ass 2 ,iar Owen Wilson a facut un rol surprinzator de bun in Midnight in Paris.

Musa.del.Arte pe 22 iulie 2013 21:26
Si mie imi pare rau sa-l vad pe Owen Wilson in aceasta lista, tocmai pentru prestatia din Midnight in Paris, insa din pacate pentru el, rolul sau nu a fost unul comic.
Bayard pe 22 iulie 2013 16:45
Asteptarile cui?? Doar Jim Carrey ma dezamageste in ultimii ani... ceilalti, joaca exact acelasi rol ca intotdeauna, ca doar atata stiu.
darayawaus pe 3 august 2013 12:50
Corect, restul au fost praf mereu.
marina.otilia pe 22 iulie 2013 17:10
IN ultima vreme doar Eddie Murphy ce mai misca in rest , varzuca .
AeroX pe 2 august 2013 11:16
Zici dumneata? Eu cred ca el a apus de cativa ani buni...
Teddy-T pe 22 iulie 2013 17:34
Ce articol/top de c**** :| lol intr.adevar jack and jill a fost mult prea tras de par dar grown ups a fost genial (aici il includ si pe Kevin J nu doar Adam ), am ras cu lacrimi la film , owen si vince lafel - the internship a fost grozav si jim carrey are mereu filme bune , mereu iti bune zambetu pe buze - toti au un stil aparte si sunt unici in felul lor
Chelbos pe 22 iulie 2013 19:32
nu prea e cum spui, majoritatea filmelor din acesti ani au fost dezamagiri. si eu am fost un mare fan al filmelor lui adam sandler pana la un moment dat. nu mai are idei, mai mult se prosteste si glume cam rasuflate. la fel si jim carrey. pur si simplu filmele lui nu te mai fac sa razi ca alta data. eram pe jos de ras la bruce almighty, tantalaul si gogomanul, detectivul lui peste si multe altele :))
cristi23 pe 22 iulie 2013 20:17
nu e usor sa faci comedie......insa azi parca mai toata lumea se axeaza pe comedia fizica si glumele fara gust.....dar mai sunt si unele exceptii
Theodoric pe 22 iulie 2013 21:33
Da,in ultimul timp nu am auzit multe de la ei.Candva erau cei mai buni actori de comedie
AeroX pe 2 august 2013 11:19
Candva erau macar buni. :(
catalin28c pe 22 iulie 2013 22:33
Jim Carrey a fost si este cel mai bun actor de comedie.
AeroX pe 2 august 2013 11:16
Ai uitat sa adaugi ", parerea mea".
stanislau pe 23 iulie 2013 00:16
Adam Sandler joaca cel mai bine,il prinde orice si traieste natural orice rol.Cred ca ii si place ce face.
AeroX pe 2 august 2013 11:16
I may vomit.
darayawaus pe 3 august 2013 12:55
Poate ca lui ii place ce face, dar noua nu.
vladimir84 pe 23 iulie 2013 09:47
Pe Adam Sandler il doare in cot de acest top: comediile lui incaseaza bani si el chiar are umor. La fel si pentru Kevin James. Nu mai pot ei de critici. Isi vad de treaba si castiga bani in continuare. In schimb pentru Jim Carrey, Edie Murphy, Steve Martin, Tim Allen este aproape imposibil sa revina cu o comedie cu adevarat buna(poate e timpul sa ii lase pe altii sa faca comedii sau sa se reprofileze pe alte genuri). Owen Wilson, Vince Vaughn, Ben Stiller sunt inca de perspectiva, au sanse sa se relanseze. In ceea ce-l priveste pe Jack Black, nu mi s-a parut comic niciodata.
cotzofica pe 25 iulie 2013 11:00
Jim Carrey e în top 3 actori de comedie, în opinia mea. Poate ar trebui scos din topul acesta. Dar Adam Sandler ar trebui să fie cap de listă. Din cauza lui se fac astfel de clasamente.
wings1104 pe 28 iulie 2013 22:01
Nu sunt de acord cu prezenta lui Jim Carrey in acest top, sincer. Stiu ca Adam Sandler nu este un actor prea bine vazut de ceva timp, dar prima parte din "Grown ups" mi s-a parut chiar amuzanta. E drept totusi ca nu am vazut-o pe urmatoarea, dar astept sa o vad, chiar daca criticile nu prea sunt in favoarea filmului.
AeroX pe 2 august 2013 11:19
Nu cred ca sunt de acord cu toti actorii din top dar clar Adam Sandler isi merita locul! Dar majoritatea e bine aleasa in top. Parca ma doare sa-l vad si pe Steve Martin, dar recunosc ca "lately" nimic bun n-a mai avut. E pacat ca mai sunt actori de comedie "out there" mult mai buni care vin cu filme la nu stiu cati ani si sunt umbriti de filmele mediocre ale acestora mentionati in articol.
alex_il_fenomeno pe 2 august 2013 12:02
Adam Sandler chiar nu stiu unde s-a pierdut pe drum, ca si Eddie Murphy de-a lungul anilor, din pacate... Jim Carrey ramane preferatul meu, si sper sa schimbe parerea multora cu comedii excelente in viitor.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells