10 actori care și-au transformat total dantura pentru un rol

27 Iul 2020
Nu e niciun secret faptul că unii dintre cei mai de succes actori de la Hollywood fac sacrificii enorme de dragul de a intra cât mai bine în pielea personajelor pe care le joacă.

Acești actori sunt capabili să-și modifice total înfățișarea, având astfel parte de transformări uriașe. Unii dintre ei sunt celebri pentru faptul că și-au distrus zâmbetele de milioane pentru a obține un rol.

Este vorba despre devotamentul față de meseria lor și nimic mai mult! Vezi imaginile...Alte știri din cinema

Filmările pentru Gone Girl s-au oprit 4 zile pentru că Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă

Potrivit dezvăluirilor făcute de regizorul David Fincher, Affleck a refuzat să poarte o șapcă a echipei de baseball New York Yankees în timpul unei scene pentru că este fan înfocat al echipei Boston Red Sox.

Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Cele mai bune 11 filme horror, în opinia lui Martin Scorsese

Martin Scorsese, un nume de referință al cinematografiei, a realizat la un moment dat lista filmelor sale horror favorite.

Festivalul de Film Horror și Fantastic Lună Plină se amână pentru 2021

Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină se amână pentru anul viitor. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells