View Single Post
Old 17 Mar 2020, 22:31   #1
ilustra.films
Veteran

ilustra.films

Corona virus - no panic

Vad panica pe facebook si mult simt al umorului.

Personal tratez corona virus detasat si asta din simplul motiv ca am vazut suficiente si trait suficiente pe acest pamant. Nu e o detasare provenita din depresia de m-a urmarit pe tot parcursul vietii dar e pur si simplu... momentul acela in viata cand in sfarsit pot sa spun "i had enough of everything".

Celor de le e frica de corona acum se afla in una din urmatoarele doua stagii a vietii cuiva

>au primit ce si-au dorit in viata (de cele mai multe ori pe tava) si... de ce ar da ei pe apa sambetei o asa viata
>is nazisti - au impresia ca pamantul le apartine si daca ei mor... moare natia alba cu achii albastri si par blond (chiar daca ei insisi sunt bruneti complet).

Acum. Detasarea asta a mea nu vine nicidecum ca urmare a renuntarii mele la visul de a face film sau a idei ca orisicum nu o sa pot face niciodata film. Nici decum. Si acum publicite Am un proiect de film lungmetraj si caut.. a..f@#k this. Ce voiam sa spun e ca orisicum nu o sa pot face filmul acum sau poate am o sansa ca si asa toata lumea "sta acasa" si pana nu se trece la scenariul 4 si suntem legitimati pe strada sau chiar bagati cu forta in case, putem filma pe telefon lungemtrajul despre un virus (de data asta un virus dintr-un laptop), scenariu scris in 2015. Asa. Par insistent. Sau indraznet. Nu. Probabil is al naibi de tupeist. Sa ma mai gandesc la film in astfel de vremuri. Cum imi permit.

Incerc sa continui sa scriu fara sa par nebun in mintea niciunui cititor si sper ca am fost la fel de funny precum idiolul meu intrale comediei ironizante Stephen Colbert daaaarrr... filmul tot vreau sa-l fac. Si asta pentru ca (va rog sa nu spuneti nimanui) am iesit azi din casa cu treburi si am vazut ca orasul era la fel de plin precum in oricare alta zi din an/ deceniu, secol etc deeeeccci si eu pot sa filmez daca tot o sa se dea cu lucru de acasa si datea. Timpul ala de o ora sa ma pregatesc de plecare si o ora pe drum (cam 3 in total dus intors) poate foarte genial fi economisit pentru a filma proiectul. Acum un an si ceva am inceput castingul si am personajele principale. Damn. N-am zis numele filmului - "Apa si Cafea" se numeste.

Se spune ca toti nebunii prind aripi si isi promovati in vremuri grele. Asa ca... sa-i dam bataie.

Necesar pentru proiect de film (pot sa jur ca postarea asta avea alt mesaj cand am inceput sa scriu):
>un politist si locatia politie
>o garsoniera
>o locatie in afara Bucurestiului mai cu dealuri
>costumier
>aparatura mai performanta (ca nu-l filmam pe telefon decat daca nu da nimeni vreo mana de ajutor)
>machiaj
>asistent regie - f important
>director de imagine (daca nu i se opreste productia proiectului la care lucreaza acum DOP-ul ales)

>data facts: un director de imagine cunoscut de la noi (cu Gopo) a spus da proiectului dar trebuie sa aibe buget
>scenariul e scris de mine - Alexandru Zepciuc
>scenriul e clar bun de netflix asa cineva pacilea daca aveti pile la nteflix pot trimite scenariul si poate primim cale batatorita si asfaltata de ei

Mi-am propus sa mor pe platoul de filmare cand am inceput sa filmez asa ca un virus nu ma opreste pe mine. Si daca iau virusul, stiti unde ma gasiti acum.

Acum pe bune: nu lasam un virus mic, mai mic decat ledul rosu de rec de la camera de filmare sa ne opreasca.

Let's do this

Last edited by ilustra.films : 19 Mar 2020 at 13:09.
ilustra.films is offline   Reply With Quote sendpm.gif