View Single Post
Old 18 Apr 2019, 13:23   #21
StefanDo
Super Moderator

StefanDo

nu oscarurile decid "cel mai bun film de pe planeta" si nu "ne" (poate e cazul sa folosesti singularul, totuşi) luam dupa Oscaruri ca fiind etalonul calitatii cinematografice mondiale cred ca unica ta problema e ca nu e nimeni sa-ti zica ŢIE ce filme să vezi.

Ce contează cum arată trofeul propriu-zis? Premiile UCIN sunt irelevante pentru ca se dau pe prietenie (nu ştiu unde vezi tu "autoritatea şi aerul de specialitate"), nu pentru ca trofeul arată nu ştiu cum. Şi Gopo nu este validat de faptul că trofeul arată ca un omuleţ, putea să fie şi o scobitoare. Cineaştii şi specialiştii străini nu aşteaptă Gopo ca să decidă care sunt filmele româneşti bune, ei văd aceste filme în festivaluri cu MULT înainte ca profesioniştii din România să aibă timp să vadă toate filmele româneşti dintr-un an şi să le premieze pe cele mai bune. Sugestia cu premiile "pe jumătate de an", doar ca să se facă o triere de care numai tu ai nevoie, e fantezistă.

eu am zis tot ce am avut de zis despre subiect. uf, ce epuizante sunt persoanele bantuite de atatea intrebari...