Adevarat, C.
Bineinteles, fiecare are dreptul la o parere.
Realitatea conteaza.
Unele pareri ale oamenilor de acolo imi par pertinente. Bineinteles, vorbim de sunet, un lucru ce poate avea sens diferit pentru fiecare dintre noi din simplul motiv ca fiecare poate auzi diferit un lucru - unul are un auz mai bun, altul mai putin bun, unul are atentia mai bine calibrata etc.
Un cineast spunea ca noua ni se pare ca sunetul nu e bun in filmele romanesti pentru ca suntem obisnuiti sa citim (cu subtitrarea) la filme si sa ne concentram mai putin pe sunet. Probabil.
La fel de corect e de spus faptul ca unii actori de apar pe ecran in acest film, nu au dictie. Pur si simplu. Nu o sa dau nume dar na...
Ca privitor de filme (o lista destul de mare de filme vazute), stiind ce inseamna sunetul de calitate, am incercat sa aduc o parere pertinenta cu privire la ceea ce se intampla in film din punct de vedere calitativ si mie chiar imi place cum au incercat sa introduca efectele de sunet in mod creativ, reusind sa aduca astfel o calitate cinematografica produsului de se prezinta pe ecran. Respect.