View Single Post
Old 08 Oct 2018, 12:54   #13
Cretzulynne
Guru

Cretzulynne

Originally Posted by mirodoni:
Inaritu a luat Oscarul 2 ani la rând!

Mă doare deja mintea de la tot ce am citit... Și deja știi că lucrurile trebuie schimbate din moment ce ai afirmat "numai la noi se întâmplă acest lucru." Deja nu mă mai interesează. Schimbați odată Legea, și o să se schimbe și restul, din inerție. (sperăm cu lumânarea aprinsă!)

Ceea ce m-a determinat să-ți răspund a fost faptul că te-ai legat de Iñárritu. Omul ăsta nu și-a scris singur scenariile! Sau, dacă le-a scris singur, nu le-a lăsat așa de capul lui, ci a fost ajutat!

21 de grame (2003) - Guillermo Arriaga

Babel (2006) - Iñárritu + Guillermo Arriaga
aici, amândoi s-au gândit să facă un film, dar scenariul a fost scris de Arriaga!

Biutiful (2010) - Iñárritu + Armando Bo + Nicolás Giacobone
3 oameni pentru un scenariu!

Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei (2014)
Iñárritu + Nicolás Giacobone + Alexander Dinelaris + Armando Bo
4 oameni pentru un scenariu!
și stați liniștiți, tot ceilalți 3 au muncit cel mai mult la scenariu.

The Revenant: Legenda lui Hugh Glass (2015)
Iñárritu + Mark L. Smith

Concluzia ?
Iñárritu NU A MUNCIT SINGUR LA POVESTEA FIECĂRUI FILM! Așa că nu poți să spui că a luat Oscarul 2 ani la rând doar fiindcă a avut propriul scenariu. Să nu crezi tu că nu s-a informat înainte. Ca și în cazul lui Babel, regizorii pot avea idei, DAR! Aceste idei sunt dezvoltate muuult și bine în colaborare cu scenariștii cu care ești pe aceeași lungime de undă!
Nu a zis nimeni că toate ideile trebuie să provină numai de la scenariști și regizorii nu au nimic de făcut decât să le facă imagini vizuale...Capsici?

Intensitatea universului în care trăiesc se traduce prin viața cu specia mea și-mi recunosc limitele când conștientizez granițele Universului.

Viață = timp = distanță = viteză = Univers = Poveste = cinematografie.
Cretzulynne is offline   Reply With Quote sendpm.gif