View Single Post
Old 10 Feb 2018, 14:12   #3
LUTARIM
Junior

LUTARIM

@ryanboss

Se pare că ești „cineva”, de vreme ce ți-ai făcut special un cont pe CineMagia doar ca să scrii două vorbe trei prostii.
Eu am mai scris cronici la filmele românești, tu cum ai găsit-o doar pe cea de acum 2 ani?!
Ai văzut tu vreo cronică favorabilă de-a mea cu pipițe și smardoi?
Iar tu, dacă nu mergi la filmele românești, de unde știi că-s proaste? Te iei după ce spun alții? Nu ai neuronii tăi personali?
1.Eu nu m-am dus la munte, ca să urc și să cobor, ci m-am dus la film. În film, dacă nu știai, și văd că, oricum, ești novice și nu prea mergi la filme, sunt niște reguli cinematografice, pe care le respectă toți cineaștii, mai puțin cei aroganți. Dacă iarna nu-i ca vara, să știi că nici în film nu e ca în realitate.
2.E posibil să fi fost scris pe undeva „ORIZONT”, dar și aici este o regulă, imaginea trebuie să rămână pe ecran minimum 4 secunde pentru a putea fi remarcată de privitor.
3.De ceva timp, foarte mulți care ajung ocazional vorbitori la televizor, în special politicieni care se dau culți, folosesc greșit „locație” ca fiind „loc”. De aceea am atras atenția, surprins, că în film cuvântul este folosit corect. Dacă citeai cu creierul, îți dădeai seama. „Locație” înseamnă „închiriere”, conform DEX, valabil și-n Ardeal. Poate fi de gestiune, sau nu. La filmări, orice spațiu, sau loc de filmare se numește corect „locație”, pentru că se plătesc niște bani pentru a-l folosi, ca o chirie temporară.
În rest, ce să zic, ești varză! mai rău ca untul la soare... Dar, lasă, c-ai să te faci mare!
LUTARIM is offline   Reply With Quote sendpm.gif