@White1
Forumul, ca definitie, nu exista ca x sau y moderator sa aplice "penitente". Forumul exista ca oamenii sa scrie si sa-si dea cu parerea si etc iar moderatorii sa scoata mesajele spam sau ofesatoare din cotext si daca e cazul sa baneze trolli. Despre ce vorbim?
Care e chestia cu aceste monologuri? Gen, daca x sau y vrea sa comenteze, tot o face si in cazul monologurilor. Unul din threadurile mele o demonstreaza cu brio.
Sa luam ca exemplu alta categorie a acestui forum - cinematografia romaneasca. Acolo un critic is pune cronica (un monolog) si altii comenteaza. Forma asta de a duce forumul pe culimi exista de cand lumea deci. Monologurile, de cele mai multe ori.. dau startul comunicarii.
Cat priveste postarile sub forma de linkuri - au tinut forumul in picioare pana acum. Adica.. sa fim seriosi!
Nu am sa ma leg si de asa numitii "jucatori".
E de zis un singur lucru: forumul invie sau nu invie decat daca exista sau nu exista deschidere pentru comuniare intre mebrii acestuia. Atat de simplu e. Momentan, nu avem (si nici nu am avut) un moderator care sa intretina nivelul de comunicare, intr-o forma sau alta (profesionista). Pana vom gasi un moderator suficient de talentat in acest sens, hadeti sa tinem in picioare forumul cu linkuri si monologuri. Eu is increzator in faptul ca forumul ista va invia iar! Muuultt mai frumos decat era viu odata, chiar!