Originally Posted by into_the_labyrinth:
Te pune pe gânduri materialul despre Walt Disney (ar fi trist ca tot imperiul să fi fost clădit pe prefăcătorie  ), dar nu la el am să mă refer, ci la postarea iniţială.
Eliminarea concurenţei. Păi, da, pare evident. Personal, am o părere foarte proastă despre cei care cumpără concurenţa (sunt exemple foarte multe şi în sport). Vrei să fii cel mai bun? Dovedeşte-o. Tactica de a cumpăra cel mai bun jucător de la echipa adversă este sinonimă cu laşitatea.
Nouă trilogie Star Wars, desene animate Star Wars, şosete Star Wars... Seriously? And then, what? 
|
Sa stii ca as muri daca as auzi vreodata ca D ar asimila si Ghibli, Les Armateurs si Cartoon Saloon... singurii care mai fac animatie traditionala - cele mai bune din cinematografia animatiei traditionale, si nu numai, si a animatiei in general...
Sunt fanul nr. 1 al animatiei cu grafica de desen si pictura. Momentul in care ele vor disparea va fi momentul in care eu ma voi desparti definitiv de tot ce inseamna animatia.
Uita-te la ce au facut cu Pixar... E clar ca a fost ideea lor sa faca un film cu dinozaurul Gertie si se mai vede si felul de a nara si de a face animatia ca e a celor de la Disney, nu a celor de la Pixar.
Acum cei de la Fox fac filmul cu Ferdinand, tot un personaj vechi de la Disney. Si ce fac Disney ? Hap pe Fox...
Asteapta-te la filme cu toate personajele timpurii Disney.