View Single Post
Old 14 Nov 2017, 20:15   #3
into_the_labyrinth
Senior

into_the_labyrinth

Te pune pe gânduri materialul despre Walt Disney (ar fi trist ca tot imperiul să fi fost clădit pe prefăcătorie ), dar nu la el am să mă refer, ci la postarea iniţială.

Eliminarea concurenţei. Păi, da, pare evident. Personal, am o părere foarte proastă despre cei care cumpără concurenţa (sunt exemple foarte multe şi în sport). Vrei să fii cel mai bun? Dovedeşte-o. Tactica de a cumpăra cel mai bun jucător de la echipa adversă este sinonimă cu laşitatea.

Iar în privinţa anunţatei noi trilogii din Star Wars, ce să mai zic? Trilogia originală a fost legendară. Trilogia care a apărut odată cu episodul din 1999 ”Episode I - The Phantom Menace” mie mi-a plăcut, a fost realmente OK, chiar dacă s-au mai găsit şi critici. Tot ce urmează după aceea, adică după ”Revenge of the Sith” începe să miroasă a goană orbească după încasări (dacă s-a dovedit o reţetă de succes, de ce să nu o exploatăm la maximum?) şi a calitate îndoielnică. Nouă trilogie Star Wars, desene animate Star Wars, şosete Star Wars... Seriously? And then, what?

Se iubea pe sine cu o dragoste pătimaşă şi absolut reciprocă (Vladimir Nabokov) - unul dintre cele mai amuzante.

Un bilet de film ar putea echivala cu taxa către Paradis...
into_the_labyrinth is offline   Reply With Quote sendpm.gif