Filme vechi - pe vremea casetelor video
Caut de mult, am renuntat, revin si aici pe forum.. poate poate
1. Primul film
- Este vorba despre o "centura" (curea = belt), rosie cred, pe care o gaseste un tip. Cand o punea (si-o lega) se transforma in "superman", adica echipament complet, pelerina rosie, chiloti peste pantaloni.... mai avea niste ochelari rosii, cu care vedea prin ziduri. Zbura, era puternic, ce mai la fel ca superman. Pare destul de simplu dar nu gasesc.. poate stie careva.
2. Al doilea film
- Nu am multe detalii, dar era vorba de niste motociclete, super motociclete, eroul principal avea o motocicleta rosie, mai erau doua motociclete "surori" albastre, aceste motociclete aveau niste "flapsuri" pe care cand le deschideau, puteau zbura.... I-mi aduc aminte o faza, : cel cu motocileta rosie era urmarit de mai multe masini, se apropiau de o prapastie, praf mult, iar cel cu motocileta deschide "flapsurile" si zboara - invers - peste urmaritori, iar acestia cad in prapastie - parca.
3. Al treilea film\
- Tot in perioada respectiva (anii '80) am mai vazut un film pe care l-am gasit si revazut intre timp. Era vorba de niste piloti de curse de masini. Era o banda care facea rele pe autostrada. Cade un "meteorit|" din cer si se transforma intr-o masina neagra, cu pilotul - care a fost omorat de banda respectiva. Cu ajutorul masinii se razbuna pe cei care l-au omorat. Faceau intrecere, si el intra cu masina in ei, explodau ambele masini, doar ca masina neagra se refacea la loc, dintr-o singura roata , sau piesa care mai era intreaga.
Mersi
|