View Single Post
Old 20 Nov 2016, 19:50   #117
anaemona
Guru

anaemona

alali, ma mira foarte tare ca nu ai inteles mesajul din Clueless. Ca sa folosesc limbajul filmului: I would totally watch it again Cum poti sa spui ca nu e amuzant? In primul rind e parodie, si inca una foarte buna - daca stii melodia Valley Girl, a lui Zappa - Cher (nu-mi vine sa cred ca nu ti-a placut replica din primele 2 minute in care Cher spune ca ea si Dionne au numele luate de la cintarete care acum fac reclame) parodiaza acelasi tip de adolescente. Tocmai am revazut primele 5 minute si rid incontinuu. Replicile snit mitraliate pur si simplu. Nu ai timp sa asimilezi o replica, pentru ca urmatoarea e la fel de amuzanta. E adevarat ca inspre sfirsit filmul ia o intorsatura mai serioasa, devine mai lent, dar nu neaparat mai slab. Mi se pare un film de relaxare excelent. Ai scris mai demult de Mean Girls si-l pomenesti din nou, ca un film demn de vizionat. As vrea sa pot spune acelasi lucru, din pacate nu-mi amintesc nimic din el. Chiar m-am gindit sa-l revad dupa ce am citit cronica ta. In schimb cind am vazut ca pui Clueless in lista filmelor de nevizionat, mi-am amintit instantaneu cit de mult mi-a placut si vreau sa se stie ca exista si alte opinii.

Ce nu e funny aici: Could the suicide attempts be postponed for the next period?