View Single Post
Old 19 Oct 2016, 21:31   #114
alali
Guru

alali

Mean Girls 2, doar un remake care deranjeaza prin repetitie.

Mean Girls 2 (2011)

Ca tot era dvd-ul in player si pentru ca vazusem prima parte, de lene, am dat play si la continuare; continuare care nu doar ca nu are legatura cu asa numita prima parte ci e un nou Mean Girls (2004). Toata poveste se repeta mot a mot.
Desi incepe mai bine ca cel din urma cu 7 ani, mai credibil si mai antrenant, ajunge totusi sa sfarseasca lamentabil. In primul film, era exact pe dos. Incepea prost, avand toate acele cliseele filmelor cu scolarite rele ce nu au loc una de cealalta, ba mai introducea si acele momente "wild" idioate, dar macar sfarsea bine, cu un discurs patetic, dar tolerabil. Pe cand in aceasta noua readaptare, in cea de a doua parte avem un adevarat film politist. Intervine politia, vin hacker-ii si asistam si la un meci de ... fotbal american, care e introdus strict pentru a ajunge la durata minima a unui lung-metraj. Plus ca tot filmul se joaca cu destine, distruge oameni, cariere, ce mai.... aduce aminte de Jack Norris & Co., doar ca toti actorii au parul lung.
Acum serios, pentru cei care au vazut filmul si au o cat de mica asteptare de la cele 90 de minute petrecute in fata ecranului, intreb si eu: ce anume s-a dorit cu acel meci dintre cele doua grupuri de fete? Care e rostul lui acolo? Oricum indreptarea situatiei venea de la camerele de luat vederi, asa ca de ce sa te mai complici cu o stupizenie de asa-zis meci? Dar, asa cum spuneam, nu ar fi avut durata suficient de mare pentru a fi recunoscut ca un film si atunci s-a recurs la acest episod de umplutura.
Despre actrite, mai toate au cochetat cu studiourile Disney. De aceea nu falseaza in rolurile pe care le interpreteaza. Dar parca nu au glamour-ul celor din prima parte. E doar o parere personala. Poate unii le simpatizeaza mai mult pe domnisoarele din acest film. E la latitudinea fiecaruia sa aprecieze dupa gusturi. Eu le prefer pe celelalte.
Mai spun doar, pentru cei care nu stiau acest amanunt, ca Tinei Fey, cea care a creat povestea filmului din urma cu sapte ani si care a si interpretat un rol in acel film, i s-a cerut in repetate randuri sa realizeze un sequel al povestii din 2004 dar a refuzat categoric. E si asta un motiv pentru care a iesit ce a iesit, cred eu.
Concluzie: Daca ati vazut primul film, nu are niciun rost sa pierdeti vremea cu acesta. Nu e o continuare, nu are nicio legatura cu celalalt si mai spune si exact aceeasi poveste cu fata nou venita care se loveste de deja celebrele plastic girls. Nu e mai post ca primul film, doar ca deranjeaza prin repetitie. Nota 4!

Last edited by alali : 19 Oct 2016 at 21:33.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif