legat de exemplele mele pe care le-ai folosit sa spui ca daca o teorie stiintifica este contrazisa, ea trebuie revizuita sau inlaturata. Probabil ca nu ai facut corelatia cu postul tau prin care vorbeai de teoria gaurilor negre si rezultatele date de aceasta teorie. Despre asta vorbeam acolo.
Nu e de ajuns ca o teorie sa aiba anumite demonstrari partiale pentru ca sa o iei litera de lege. Noi traim cu fizica lui Newton de sute de ani. Daca va fi infirmata si cu siguranta va fi la un moment dat si daca atunci va trebui rescrisa fizica cunoscuta, asta nu inseamna ca toate descoperirile de pana acum care s-au bazat pe o greseala nu au fost facute. Dar nici nu inseamna ca daca au fost facute au sustinut teoria gresita. Sper sa fii fost destul de explicit, pt ca prima oara am ratat tinta.
Sincer, desi sunt destul de circumspect si foarte speculativ cu ceea ce cred, chiar marturisesc ca sunt mai mult mai mult necredincios decat adept, exista mai multe dovezi palpabile care sa sustina momentele istorice din religie, arheologice, scriptice, testamentare, pentru aproape oricare religie despre care ar fi vorba, decat demonstrari stiintifice care sa confirme teoriile despre care vorbim.
|