View Single Post
Old 03 May 2016, 23:08   #1540
alali
Guru

alali

pt white. chestii de scuze sau mai stiu eu ce vorbeai, nu stiu cui, dar nu cred ca e cazul sa le adresezi nimanui. Cel putin din ce am citit.
Chiar daca tu ai facut unele catalogari generale despre grupuri de oameni, nu le luam in considerare.
Postul tau era rau intentionat si jignitor. Nu intri sa spui Hristos a Inviat si apoi sa completezi cu acel video. De studiat nu am studiat problema atat de aprofundat ca tine. Am vazut ca fapt divers cateva spicuiri din diferite conferinte in care raspunsurile au fost ridicole sau au lipsit. Ultima, nu ma pune sa spun unde si cand a fost, era despre Big Bang, iar cineva a pus o intrebare la care nu a primit raspuns. era ceva de genul: Presupunand prin absurdul teoriei ca universul a aparut din nimic printr-un big-bang, adica un fel de explozie si aici a parut si prima celula, cine a pus totusi informatia, ADN-ul ca sa fie programata sa se hraneasca, inmulteasca, creasca si moara? E vorba totusi de o programare precisa, deloc random nu? Raspunsul a fost "tacere". Plus ca explozia particulelor care dau nastere la colosi sau elemente sa dea nastere la materie vie...greu de digerat.
Ca lipsuri ma refeream la lantul de schelete umane care are lipsurile lui. Iar pentru asta, o sa recomand si eu un fel de carte ca tot am ajuns sa discutam cu astfel de trimiteri: Veriga Lipsa: In cautarea Originii Omului de John Reader.

Revenind, discutam despre vorbe, postam teorii si postulate doar ca sa parem interesanti. O sa gasim 100 de sistinatori oricand pe care sa ii citam si 1000 care sa ne contrazica. Sau invers. Asa ca n-are niciun rost. Ca sa citez din memorie un articul pe care l-am citit acum ceva timp: o teorie, oricat de absurda ar fi ea, sta in picioare atata timp cat ipotezele ei sunt abstracte sau imposibil de demonstrat.
In aceasi nota, nici sustinerea implantarii vietii de catre extraterestri pe pamant nu e de negat. Este o teorie si trebuie acceptata pana la proba contrarie. Te intreb eu, care proba?

Asa ca inchei aici o discutie care nu o sa aiba niciodata sorti de izbanda. Pt mine teoria evolutiei are multe lacune, drept dovada ca si intre sustinatorii ei au aparut schisme de nenumarate ori. Iar ceva atat de evident cum sustine stimabilul din videoul tau nu poate sa fie interpretat si reinterpretat. Ultima schisma e acea Inteligence-designe....

Ai enumerat si alte teorii care au dus la anumite rezultate gen radiatii cosmice etc.
Iata doua exemple care pot contrazice stiinta actuala si tot ce stiam si sustineam pana acum.
Una e arheologica, acea descoperire a paleontologului Mary Schweitzer care a descoperit sange si colagen intr-o fosila care conform stiintei si oarecum evolutiei pamantului a disparut de acum 75 milioane de ani. Ori asa ceva este imposibil stiintific. Dar iata ca desi contrazice tot ce stiam, asta nu inseamna ca noi nu am existat pana acum chiar daca am trait dupa niste norme stiintifice care desi au avut nenumarate rezultate si confirmari, acum poate sa fie infirmata in totalitatea ei.

Iar a doua, experimentul de la CERN. Ce se intampla daca se dovedeste ca o particula cu masa poate sa depaseasca viteza luminii? Cand toata fizica noastra ia ca reper viteza luminii ca maximum posibil?

Discutii si iar discutii.

Last edited by alali : 03 May 2016 at 23:10.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif