Ia cititi ce a scris Pauline Kael despre nesimtitul de Neupsotoploem
Originally Posted by Pauline Kael:
Originally Posted by Neuptolem:
Originally Posted by Pauline Kael :
...dar vad ca a venit Nesuptulemu sa adune flatulatiile in borcan,crede ca sunt vitamine,sau gel de dinti...
|
Nu mai pomeni despre lucruri care se inghit, despre gura ori despre suptul falusului, ca toata lumea care te citeste (mai din sila, mai din scarba) intelege ce e cu tine. Rezolva-ti lacunele in real-life iar cat timp dureaza asta, pe forum, arata-te ca si cum ti le-ai fi rezolvat, it's simple.
|
S-a enervat Nesuptulem,aduceti-i jucarica repede.
Flacaule tomnatic,nu stiu la ce te referi cu inghititul,chiar imi repugna.Despre suptul falusului...te inteleg ca ai fantezii si imi pare rau ca n-ai reusit sa te contorsionezi pana acolo,stii tu.Sexul oral nu e o chestie rusinoasa,btw.
Restul n-are nici o logica din ceea ce ai scris above ,dar te rog sa incerci sa apelezi la un dictionar de sinonime,sila si scarba e tot aia,( iar ailaltii-i cu trei de i nu sunt prosti ca tine si se fac ca nu inteleg cand imi citesc postarile) si de "rezolvat lacunele" cred ca tu ar trebui sa ti le observi mai intai.Desperatu-le.
Destzatzanarile astea de fetitza isterica (imitatorule )nu te prind,incearca sa fii tu insuti.
Hai pa,marsh potaie.
|
Va las pe voi sa comentati...

.