Originally Posted by cezarika21 as a PM to someebody :
Am vrut să vă fac să înțelegeți că ați scris prea multe mesaje și că mă obosește afluxul de mesaje cu care bombardați zilnic forumul. Nemulțumirile pe care le aveți trebuie să le rezolvați cu moderatorii sitului și nu cu membrii simpli ai comunității, iar discuțiile trebuie să se poarte în mesaje private.
Dacă vreți să acceptați sfatul unui om mai în vârstă, atunci vă sugerez să lăsați lucrurile să se liniștească pentru ca moderatorii să se calmeze și apoi să solicitați din nou, într-un mod respectuos și în privat, ca să vă redeschidă contul. Din păcate, văd că nu pot să-mi modific votul pentru a vă arăta că nu am nimic cu dvs. personal, ci m-am simțit doar obosit de numărul mare de mesaje. Oricum, mă îndoiesc că vreun moderator va ține cont de votul meu.
Îmi cer scuze dacă v-am supărat și vă doresc o seară bună.
|
Bun ,am discutat cu moderatorii (ma rog, doar eu le-am scris ,ca ei n-au raspuns ) .Cat despre bombardare ,eu vorbeam de contul mihnea_badea ,pe care nu am scris decat un mesaj . Catv despre simplii membri , ei au inceput , eu le-am raspuns si tot asa .O seara faina s-aveti .P.S. : Nu m-ati suparat deloc , dar ,anyway , apologises accepted ...

(am trimis si primit aceste mesaje prim pm , dar le-am copiat aici )