Thread: Abuz
View Single Post
Old 18 Feb 2016, 09:32   #14
0ctavian
Novice

0ctavian

Originally Posted by someebody:
Da , nenea 0ctavian , sa-ti raspund la aberatii pe rand . Cu clona , eu spuneam ca nu e o clona a conntului mihea_badea , nu a lui cosmin742000 . Cat despre faptul ca par la curent cu ce se intampla aici , am citit de pe forum cate ceva . Si de unde ai scos-o p-asta cu ( copiez mesajul tau idiot aici : ...
Originally Posted by someebody:
Da , din pacate si eu am fost abuzat fara anunt ca si cosmin742000 , am fost banat (pe contul mihnea_badea ) si mi-am facut acest cont ca sa pun aceste intrebari . Nu , acest cont NU este o clona . I-am trimis Gloriei un PM , sa vad daca-mi raspunde . Pana atunci stau si eu ca prostul si astept raspuns de la un moderator .

Interesant. User aparut recent, si te-ai simtit sa spui ca nu este vorba de o clona.
Avand in vedere ca esti un utilizator recent, par la curent cu ce s-a intamplat pe aici.
Mai stiu un singur caz de utilizator pe acest forum care scrie un mod constant cu pauza inainte de "." sau "," .

De asemenea acelasi user de care mentionez avea acelasi stil de a scrie. Si la fel ca si tine, avea aceasi obsesie privind "contributia personala" la forumul si site-ul cinemagia.

Curioase coincidente Si p-asta cu contributii personale , de unde ai scos-o ? Din joben sau din burta ?!? Unde am spus eu de contributii personale ? Cat despre cosmin742000 , poti sa te uiti peste tot , si pe Cinemagia , si pe forum , ca n-am sarit in apararea lu` tipul asta vreodata . Asa ca, dragule ,mai usor cu prostia si imaginatia , da ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ???????

Inafara de insulte, ai adus vreun argument la ce am spus. Nu.
As putea sa adaug la lista de 'coincidente' mai sus mentionata si insultele gratuite si atitudine agresiva.
De asemenea tin sa mai adaug ca si tu la fel ca si userul la care fac referire mai impartiti inca un lucru in comun: Obiceiul de a posta (copy&paste) aceleasi mesaje repetitiv. Inclusiv in mesaje personale pe care mi le-ai trimis.
Foarte asemanatoare cu ale unui user de curand banat.

Si da-mi voie sa iti amintesc cand ai luat apararea lui cosmin ultima data. Exact in postul tau ai spus ca tu ai [citez] "fost abuzat fara anunt ca si cosmin742000" .
De unde stii tu cum a fost abuzat saracul cosmin si ce anunturi a primit dansul?

Felicitari. Ai reusit sa te contrazici singur intr-o singura postare. E ceva fara precedent pentru mine.

Tu ce incerci sa obtii de fapt?

Last edited by 0ctavian : 18 Feb 2016 at 09:42.
0ctavian is offline   Reply With Quote sendpm.gif