Originally Posted by margott:
Originally Posted by cosmin742000:
cel mai dramatic fenomen international este de departe capitalismul.Mai rau decat capitalismul nu exista alt fenomen.
|
Ete fleosc. Ca tare bun a mai fost si comunismul, cu cozi kilometrice la mancare si cu parade in cinstea conducatorului iubit. Ce-i drept, in comunism aveai serviciul asigurat de la gradinita, daca la asta te refereai mai sus. Dar, Cosmine, ai de ales : ori esti participant, ori esti spectator. Cat stai tu sa te plangi ca lumea e asa cum e, trece viata pe langa tine.
Sper c-ai priceput mesajul motivational. 
|
in anii 70 se traia f bine in Romania si nici nu ar fi fost motive sa se faca filme antisistem pe atunci , pt ca toti cei zdraveni la cap , nu aveau ce sa reproseze sistemului.Aveam , economie , invatamant , sanatate , turism , infractionalitate spre 0 , somaj 0, cultura Acum nu mai avem nimic .Suntem mai rau ca in sclavagism . In sclavagism stiai macar la ce sa te astepti.Acum e vorba pe langa sclavie s despre ipocrizie si prostirea prostilor..Eu nu zic ca a fost bine pe vremea comunistilor , dar nu se compara cu faza de euglene in care am ajuns acum.Sa stii ca am intrebat foarte multi oameni de dreapta , capitalisti , nu doar cu numele , cum sunt jurnalistii de la gandul , de labe1 realitatea , trustul mediapro sa c, deci am intrebat oameni culti , care chiar credeau in doctrina capitalista ( bine , ca la noi acum nu e nicio doctrina) si ii urau de moarte pe comunisti, deci , i-am rugat sa imi zica si mie 1 (un ) singur lucru , domeniu , ceva orice care facem acum mai bine decat se facea pe vremea comunismului.Nici macar unul nu a gasit ceva .