View Single Post
Old 22 Nov 2015, 11:27   #5
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by mirodoni:
@ Cosmin 007,
Cred că după ce îți vei reveni complet, ai să fii mai îngăduitor.
Din păcate, aici nu este vorba de speranțe deșarte, optimism tâmp sau naivitate. Este vorba de aroganță și prostie, și mă refer la personajul principal.
Partea proastă este că realizatorii nu despre asta au vrut să „vorbească”, ci despre... „o vietate fragilă, în aparență vulnerabilă, dar propulsată de energia îndârjirii de a rezista lumii care nu prea vrea să-i facă loc!”, așa cum scrie dna Magda Mihăilescu, deși nu înțeleg unde a văzut așa ceva! Adică, înțeleg, în niște filme străine. Aici, „fata noastră” își cam merită soarta.

În privința capitalismului, te cam înșeli. Ai în vedere doar „capitalismul” autohton. Eu nu mă refeream la concurența „loială”, ci la concurență pur și simplu. Adică producătorul să organizeze un concurs de scenarii și să-l promoveze pe cel mai bun. N-o face pentru că nu lucrează pe banii lui.

Eu nu ma refer la ce a vrut realizatorul sa arate si asa cum spui si tu nu a reusit , ci la ceea ce am vazut eu si este evident , ba inca am fost prea bland cu termenii folositi

Normal ca la " capitalismul" autohton ma refer , ca in altfel de capitalism nu am trait , dar umbla vorba ca peste tot e cam la fel.Pe mine m-a deranjat in expunerea ta cum repede ai dat vina pe comunism. Am avut impresia (gresita e drept) , ca faci parte din cei ce dau vina pe comunism , pentru tot ce ni se intampla noua rau , ceea ce e o prostie enorma.

Last edited by cosmin742000 : 22 Nov 2015 at 12:05.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif