View Single Post
Old 29 Jun 2015, 09:46   #3
Boomer_13
Novice

Boomer_13

Originally Posted by alali:
si independentafilm.ro
o lista de filme alese pe spranceana, titluri exclusiviste, o buna parte nu se mai gasesc pe piata nicaieri.
Eu ii recomand cu caldura.

Nu-i recomand. Astia şutesc subtitrarile de pe titrari.ro si le trantesc pe DVD-uri (vezi, Oldboy - Cainta si razbunare, Calatoria lui Chihiro, Ireversibil de la revista Re: publik, mai am si alte inserturi de-a lor, dar nu le-am verificat pe toate, ma-ndoiesc sa nu mai gasesc cateva titluri). Tipic tupeu romanesc... cum dracu' sa faci asa ceva si sa mai ai si tupeu' sa ceri 30/50 lei pe bucata?!

Ma interesa Vanatoarea/The Hunt, Marele maestru/The Grandmaster, aparute nu demult, bine-nteles la 50 lei/buc, dar nu mai risc oricat de bune ar fi filmele. M-am convins de practicile lor.
Intr-un fel imi aduce aminte de inceputurile DigiFilm, care erau maestri ai copy-paste-ului.

Pe langa cele mentionate de voi mai sus mai adaug:

okazii.ro/olx.ro (si tocmai.ro intra tot aici)
- filme vechi care nu se mai editeaza, disponibile la un moment dat pe piata, sunt sanse mari sa le gasesti aici, mai ales cand cineva isi lichideaza colectia la preturi de nimic (de la 3 lei in sus)
- folosesc acest gen de site-uri de vreo 3 ani, si am gasit filme pe care nici nu visam sa pun mana vreodata, aproape dublandu-mi colectia de atunci
- inclusiv colectii VHS

Last edited by Boomer_13 : 29 Jun 2015 at 10:04.
Boomer_13 is offline   Reply With Quote sendpm.gif