Originally Posted by rvn:
intr-adevar, din cate cunosc eu, la unele institutii publice, programul de lucru cu publicul, nu se desfasoara si vinerea
|
La astia se desfasoara. E program standard de lucru vineri... care sigur nu conteaza daca n-au chef in ziua aia.
aici am "batut", cand am incercat sa fac haz de enervarea ta, nu m-am dus la "punct ochit, punct lovit". inainte, m-am interesat printre colegii de la birou care au trecut prin aceeasi faza.
|
M-am interesat si eu, doar ca colegii mei sunt experti in IT, nu in orele cand e aglomeratie mai mica in institutiile publice.
poti reclama chestia asta, fara probleme. de fapt, poti face sesizare in legatura cu absolut tot ce te-a nemultumit. chiar sunt curioasa daca ti se va raspunde.
|
Aici ai dreptate si e vina mea ca nu fac. Pe de alta parte e evident ca la nivel de conducere se stiu toate lucrurile astea. Era un afis mare pe usa ca vineri nu se lucreaza cu publicul... deci evident ca se stia de toata lumea din cladire. As putea reclama ca nu mi s-a dat adeverinta aceea pe care s-o folosesc cat nu am buletinul, dar pe de alta parte nici nu am solicitat-o din simplul motiv ca nu stiam ca asa ceva exista.
iar daca stau si ma gandesc bine, ea nu primeste leafa din banii tai, fiindca, asa cum singur ai povestit, nu esti proprietarul apartamentului, ca atare, nici nu platesti impozit, poate numai daca ai masina, si-atunci, un zambet in coltul gurii, cel mult, ai fi meritat. dar atat. si fara cafea sau ceai.
|
Cred ca impozitul pe care il plateste firma pe salarul meu e mai mult decat suficient. Ca sa nu mai vorbim de TVA-ul pe care il dau pentru orice cumpar si alte numeroase moduri in care statul ia bani de la mine pentru buget.