View Single Post
Old 03 Apr 2015, 19:26   #3812
Twinsen

Twinsen

Daca scriam ca ma enerveaza ca sunt racit, era cazul ca sa imi raspunzi "Ha! Ha! Ha! Eu sunt sanatoasa tun si ma simt excelent"?

Eu nu imi vars nervii pe cei care "presteaza serviciile". Oamenii alea nu le presteaza, pur si simplu. Daca as merge la Carrefour pe jos, prin frig si vant si cand as ajunge as vedea pe usa "azi nu deservim publicul", cred ca as avea un soc. Chestia asta nu se intampla pur si simplu. Si stii de ce? Pentru ca aia inteleg ca oamenii sunt cei care ii tin in afaceri, nu isi permit sa isi bata joc de clienti. In schimb cei de la primarie traiesc cu impresia ca publicul e la dispozitia lor si din pacate asa si este. Doar ca asta e profund gresit. Salarul nenorocitilor alora, mare mic cat o fi, vine in buna masura de la mine. Asa ca trebuie sa fie acolo macar in ora aia cat si-au fixat programul, ca sa nu mai vorbim ca o singura ora e o bataie de joc in sine. Iar de votat am votat bine, ca dovada ca cei pe care i-am votat au mai dat afara din parazitii astia cand a fost criza.
  Reply With Quote sendpm.gif