View Single Post
Old 25 Jan 2015, 15:52   #20
robertsandu
Veteran
 
robertsandu
 
Join Date: May 2012
Posts: 224
Originally Posted by alali:

Deci mai sunt si altii care discrediteaza filmele....

Total deacord cu aniela. A gasit aceleasi minusuri si sigur nu mi-a citit postul
Lasand gluma, acelasi sentiment m-a incercat si pe mine in momentul vizionarii.

Ps. scuze aniela pentru ce i-am facut postului tau , dar al meu a fost improscat cu ... concluzii meschine si de aceea lucrez cu lucruri de imprumut.

Interesant principiu arăți aici. Crezi că dacă îmi arăți una - două - trei persoane care au opinii similare cu tine, asta te face în vreun fel mai relevant? Presupun că eu, ce ar trebui să fac, să vin cu părerea lui Rosenbaum care consideră Bookie o capodoperă neonoir? Dacă tot ții morțiș să arunci cu expresii prețioase de genul "sunt poate 5 filme cărora le-aș da 10" măcar vino cu argumente, nu-mi arunca opinia altor persoane în față ca să ți-o susții pe a ta. Nu am absolut nimic de împărțit cu aniela, ba chiar cred că și-a argumentat opinia într-un mod corect spunând că nu e fan Cassavetes. Legat de postarea mea, nu-i cazul să dramatizezi. Nu mi se pare jignitor să spui despre un comment că e prost argumentat, așa cum în opinia mea a fost al tău.

Apropo, dacă vrei cu tot dinadinsul să faci extrapolarea nu îmi place mie - e film slab trebuie să fii in stare să te disociezi de ce preferințele tale și să judeci un film strict pe ceea se vrea a fi el. Nu să critici un film care își propune să desconsidere acțiunea că nu are acțiune, fiindcă asta e ca și cum ai critica un basm că nu e realist. Să știi că aș putea și eu foarte bine să dau o stea unui film care nu îmi place, dar eu nu cred că pentru a fi bun un film trebuie musai să-mi facă mie pe plac.

Și nu te mai victimiza atât. Din nou îți spun, postul respectiv n-a fost un atac la persoană așa cum l-ai interpretat tu.

Last edited by robertsandu : 25 Jan 2015 at 16:52.
robertsandu is offline   Reply With Quote sendpm.gif