View Single Post
Old 15 Jan 2015, 23:37   #3773
alali
Guru
 
alali
 
Join Date: May 2011
Posts: 871
uite, asta chiar e ofensator:

Caricaturist Charlie Hebdo: Vomitam pe toti cei care spun dintr-o data ca sunt prietenii nostri

Nu e normal sa spui asa ceva. E normal ca atunci cand e o tragedie, lumea sa se ralieze intr-un mod sentimental, empatic, in jurul victimelor si sa incerce sa le sustina, ajute, etc. Daca auzi de x persoana ca a suferit nu stiu ce tragedie si acest lucru te sensibilizeaza, te atinge sufleteste, poate incerci sa spui si o vorba buna sau chiar sa ajuti si atunci sa vina acea persoana si sa iti spuna ce vomita pe tine.... ca pana atunci nu stiai de existenta ei, acu te intereseaza... Normal ca acum te intereseaza!

Si cel mai tare ma deranjeaza pentru ca, desi nu sunt deacord cu instigarea ce a proferat-o publicatia ani la randul, dezaprob total acest mod de a reactiona a celor ofensati. Deci, intr-un fel si eu sunt Charlie.


Ideea ca Papa si Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii si-au aratat sustinerea fata de revista "ma face sa rad", a declarat Bernard (Willem) Holtrop, potrivit The New York Daily News.

"Vomitam pe toate aceste persoane care spun dintr-o data ca sunt prietenii nostri", a mai afirmat Willem, pentru cotidianul olandez Volkskrant.


urat din partea lui....

articol complet aici: http://www.ziare.com/international/a...nostri-1342628
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif