View Single Post
Old 11 Jan 2015, 19:10   #3758
alali
Guru
 
alali
 
Join Date: May 2011
Posts: 871
Originally Posted by Mercutio:
de unde stii ca este vorba de profet in caricatura asta? pe un sfert dintre barbatii musulmani ii cheama mahomed si poarta turban.

remarca asta............. nici nu are rost....


super postul lui bremen,

apropo de libertatile occidentale. Sa nu uitam ca libertatea asta de exprimare, de informare s-a pedepsit in cazul wikileaks cu ani muuuulti de inchisoare. De ce? Ce, acolo nu mai e libertate?

Ps. extrapoland, s-a gandit cineva sa atace public, constitutional, civil, interzicerea filmelor piratate, cele care nu exista pe piata romaneasca? Adica in constitutia europeana si deci si in cea romaneasca, dreptul la cultura este recunoscut si protejat. Filmul este o arta, (iar filmele de autor si de arta in romana.... sunt rare ca perlele in scoicile de la Eforie), iar daca nu oferi posibilitatea sa te informezi in acest domeniu, nu ai dreptul sa interzici. Sa fim seriosi, cati dintre noi au un Picasso acasa? dar o reproducere (poza, poster, pictura dupa), am vazut toti. Daca urmam acelasi principiu ca si al filmelor, toti trebuie sa ii platim proprietarului de drept al tabloului original despagubiri nu?

Last edited by alali : 11 Jan 2015 at 19:22.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif