Originally Posted by rvn:
nu este nostalgie, sunt traume ale trecutului
|
rvn, scuze ca trec de la discutie la persoana, dar esti defazata rau anul asta in postari. Eu vorbeam cat se poate de clar ca nu inteleg nostalgia dupa regim cat timp a fost asa de rau, asa cum povestesti tu ca a fost. Adica unde e neconcordanta in mesajul meu.
nu pune semnul egal intre "nostalgie comunista" si foamea de dinaninte de revolutie, ca esti departe tare de adevar. mai bine mananca-ti sarmalele cu soia linistit si...
|
ceea ce scrii aici e....

Ce egal? Intre cine si ce? Cum ar putea cineva sa fie nostalgic dupa foamete... WTF?!
Nu sunt chiar atat de habarnist. E adevarat ca nu aveam decat 8 ani si ceva la revolutie, dar inca am amintiri din acea perioada. Inca tin minte, vorba lui bremen, acele cutii de creveti albastre care umpleau efectiv rafturile alimetarei... Imi aduc aminte aprozarele cu mirosul lor specific. Imi aduc aminte ligeanele de la alimentara pentru branza, (atunci cand aveau).
Am stat la cozi la lapte, portocale, pufuleti si paine. Atunci o vedeam ca o distractie.
Am vandut sticle si imi amintesc emotia pe care o aveam cand mi le verifica daca sunt ciobite...
Oricum, nu o sa pun la suflet mesajul tau direct, ce parca l-ai adresat prin PM si nu pe un topic de forum. Am vazut ca ai mai avut o altercatie tot legat de faimoasele sarmale, dar eu nu o sa doresc sa devin partener intr-o astfel de disputa.
PS. Nu am spus nicaieri ca sunt fan soia. Am subliniat chiar ca o cunsum de 2-3 ori pe an... asa ca, de unde pana unde ai tras aceasta concluzie?
din multapreciata ta soia
|
iar uleiul si salamul, scumpule, erau fabricate
|

Thx rvn!
dar daca tot imi faci astfel de complimente, te pot intreba ce varsta ai fara sa te superi? Eu am 33, iar tu vorbesti atat de parinteste ...
A! ... sa nu uit. Copilul e baiat... si nu ii place soia.

Nu ii place in general mancarea gatita... E lupta mare... mai ales ca la 11 ani nu pot sa il mai oblig. Doar santajul mai functioneaza. Deh! Democratia asta .... .
Ps.2 Si nu am uitat de acele ciocolatele rotunde de la cofetarie, cu scufita rosie pe ele parca... e mult de atunci... A! Si gumele sub forma de tigara... si inghetata in cupe de inox ....