Originally Posted by alali:
cont, vad ca esti in mare verva la inceput de an. Pacat ca nu participi mai mult la discutiile de pe forum.
|
Am prins ideea, mersi. Nu am cum sa particip la discutiile de pe forum, incerc sa explic motivul:
-Oh, iubu, aseara m-am instalat in varful patului, oh, cu o cutiuta de praline si, oh, m-am uitat la un bresson.
-La ce bresson, fa, sofisticaciuneo?
-La Mouchette, oh.
-Mda, ala, cu pustoaica aia de se ineaca in apa de dooj de centimetri. L-am vazut. Si?
-Oh, a fost genial, incredibila abilitatea maestrului bresson in a sparge tiparele,
de a evidentia pana la fluorescenta momentele acrosate starilor sufl../
Poc, o caramida-n crestet.
Si gata, Mouchette redevine ce cred eu ca e, un film de rahat.
Live e simplu, dar ce te faci pe forum, ca n-ai acces cu caramida la crestetul sofisticaciunii? Degeaba urli cu majuscule ca imparatul e in curu gol daca nu ai background de cinefil, daca nu poti incropi cateva judecati de valoare, daca nu stii oleaca de english ca sa te poti ascunde sub fusta criticilor de pe rottentomatoes samd. Intelegi, alali? De-aia pun link-uri, liste si poze, mai mult nu sunt in stare.
In privinta sarmalelor, oi fi avand si tu dreptate. Din moment ce exista ardei umpluti de post care, in privinta gustului, nu seamana deloc cu cei cu tocatura, nu vad de ce n-ar exista chestiuni cu aspect de sarmale fara nici o legatura cu gustul sarmalelor. Para-se ca e suficient sa rulezi ceva comestibil intr-o foaie de altceva comestibil si gata sarmaua. Totusi, daca iesi in lume, la un restaurant, la o sarma, trebuie sa precizezi ce fel de sarma vrei, trebuie s-o
cataloghezi.