Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 07 Jan 2015, 18:42   #1983
c0nt
Guru
 
c0nt
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 426
Originally Posted by alali:
Sa cataloghezi ca "sarmale traditionale", e deplasat rau.
Nu poti tagadui existenta "sarmalelor traditionale", sau daca tii mortis s-o faci, ar fi corect s-o lasi balta cu "sarmalele vegetariene".
Bunaoara, observand strict perceptiv cele doua tipuri de sarmale:
- ambele tipuri de sarmale arata cam la fel.
- ambele tipuri de sarmale se manifesta la fel (bolborosesc daca sunt pe foc, daca nu, nu).
- in privinta informatiei emise specific, apare diferenta. Pliz, nu-mi spune ca nu simti diferenta de aroma si gust dintre o sarma cu carne grasa de purcel in foaie de varza si o sarma din spirulina, quinoa and shit, in foaie de laptuca.


- O portie de sarmale necatalogate, va rog!
-
c0nt is offline   Reply With Quote sendpm.gif