Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 02 Jan 2015, 19:44   #1963
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Cu toate bocetele de rigoare, sarmalele au iesit foarte bune. Varza a fost proasta, pentru ca nu prea se gaseste varza cu foita subtire pe-aici. Nici nu m-as fi apucat sa fac daca cineva nu-mi spunea ca ea cumpara varza murata foarte buna, cu foite subtiri; i-am spus sa-mi cumpere si mie una, in cazul asta si s-a dovedit a fi aceeasi varza pe care o cumperi in orice magazin. Oricum nu conteaza, sint bune, se maninca. Nu am pus multa grasime, ba chiar carnea folosita e foarte slaba, carne tocata de curcan, dar i-am pus o multime de spice-uri, inclusiv ardei iute si am tocat rosii extrem de marunt. Daca nu ma chinuiam ca naiba cu varza aia groasa chiar mi-ar fi placut toata activitatea, pentru ca mai nou imi pun muzica sau diverse show-uri in casti in timp ce pregatesc ceva de mincare si nici nu stiu cind trece timpul, asa easy mi se pare, mai putin rulatul sarmalelor
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif