Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 30 Dec 2014, 21:40   #1959
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
Cineva sa ma salveze sau sa ma impuste. De 2 zile fac sarmale. Azi noapte am stat pina dupa miezul noptii sa le impaturesc, azi le-am pus la cuptor. Cred ca stau de vreo 3 ore in cuptor in oala de lut la 120 C dar nu dau semne ca s-ar face. Nu a scazut lichidul si nici nu s-au rumenit frumos cum am vazut in alte parti. Ce sa fac? Cred ca am mai facut sarmale acum un an sau 2, am pus si poze, imi amintesc destul de bine, Nu e mincare mai enervanta decit asta. As face 100 de roluri de sushi decit sarmalele astea. Evident, nu ma obliga nimeni, a fost ideea mea sa fac ceva traditional acum, de sfirsit de an
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif