Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 26 Dec 2014, 11:20   #1958
bitter_moon
Senior
 
bitter_moon
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 112
Da, am combinat ingredientele compoziţiei de sarmale, le-am ȋnăbușit pe toate, inclusiv orezul, numai că ȋn loc de carne am folosit ciuperci și stafide, iar când am oprit focul am adăugat nucă măcinată și mărar tocat. Ȋntr-adevăr, sunt posibile multe combinaţii și li se poate spune oricum.
Unii români le numesc sarmale de post, iar eu am luat reţeta de pe net, unde purta denumirea de sarmale cu ciuperci și nuci.

Dovleacul ȋn care fierb, pe lângă aspectul atractiv le dă un gust dulce, delicios, ideal atunci când ai la masa de Crăciun (sau la oricare alta) și vegetarieni.

Mulţumesc pentru apreciere!

Last edited by bitter_moon : 26 Dec 2014 at 11:25.
bitter_moon is offline   Reply With Quote sendpm.gif