una din retetele de care aminteam, am gasit-o intr-o carte de bucate, frumos aranjata de fotoshop. am incercat-o, in ideea de a gati paste putin altfel, fiindca astea sunt aromatizate cu cimbru si rozmarin proaspat. reteta se numeste "pui cacciatore", este destul de cunoscuta de amatorii de mancare italieneasca si in romaneste s-ar traduce "pui vanatoresc", probabil, din cauza aromei puternice de la ierburile aromatice, masline si capere...
020.JPG
022.JPG
030.JPG
cealalta reteta, este una pe care cred ca,oricine a incercat-o macar o data in viata: cartofi copti umpluti cu ce se nimereste prin frigider. eu am ales bacon si branza cheddar, care merge foarte bine in combinatie cu gustul usor afumat al sunculitei, branza fiind dulceaga si foarte putin sarata. inconvenientul acestei retete este coptul cartofilor, fiindca dureaza destul de mult. apoi, restul merge de sine. atentie! nu preparati asa ceva pe burta goala. o sa se lipeasca de sira spinarii pana la final.
014.JPG
024.JPG