Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 14 Nov 2014, 22:29   #1944
sigalia
Guru

sigalia

Originally Posted by anaemona:
Ah, un barbat care sa gateasca asa cum gateste rvn, cred ca e visul suprem al oricarei femei. Eu stiu tipa care a fost maritata cu bucatar si nu facea nimic acasa omul, il inteleg si pe el, era satul de ce facea la lucru, doar nimeni nu-si prea continua acasa munca de la birou, decit daca e tot de terminat pentru munca.
.

anaemona,poate nu chiar visul suprem,fiindca e loc si de aspiratii mai inalte
Dar un barbat care sa nu-si considere nevasta bucatareasa cu norma intreaga, prezinta un indiciu demn de atentie .
Stiu un tip – si cazul e absolut real – care a plusat in fata prietenei sale cam asa: ”Cu mine ai s-o duci foarte bine,fiindca o masa pe zi e constituita din omleta si cartofi prajiti.Si daca n-ai chef de aragaz,le prepar si singur, ca-s expert.Te rog sa iei in calcul avantajele ce decurg din aceasta stare de fapt”. Tipa in discutie a luat in calcul nu atat omleta si cartofii,cat perspectiva relaxata a omului asupra chestiunii.Si se pare ca a tras o carte buna .

Florile tale sunt superbe,merg pe post de garnitura la orice :friptura,orezuri,chiar si plutind pe suprafata unei supe.

Mai jos e cus-cus cu niste conopida.Cus-cus-ul e de cea mai buna calitate,cu bobul mare si o textura foarte matasoasa.Conopida e crocanta(am dat-o doar in cateva clocote) si usor astringenta ,asa ca mie mi se pare ca impreuna au mers la fix.

sigalia is offline   Reply With Quote sendpm.gif