M-ai inteles gresit... Vad ca e o obisnuinta la tine si la cealalta persoana. Tie chiar ti-am trimis un emoticon sa vezi cat de mult astept aceste recomandari. Era un" Kiss", ca doar santem intre barbati (deducere personala). Ce vroiai sa iti transmit mai mult? Inimioare si dragoste eterna?
Filmele nu incep exact la ora postata de tine. Nu stiu de ce, dar se decaleaza programul cu cateva minute. Acum au fost 7... Am dat initial pe tvr2 si... nimic. Schimb asa cum ai zis si tu pe MGM... nimic. Apoi pe TCM, apoi pe TV1000. Pe toate astea erau filme incepute... Nu stiam daca e sau nu vre-unul din ele cel recomandat de tine. Scot repede celularul si caut programele pentru acea seara ale acestor posturi... Nu era cel asteptat. Mai butonez ce butonez si ajung iarasi pe TVR2 si... incepuse de 30 secunde cred...
De aceea te rugasem sa spui postul. Ma gandeam ca poate aparea si pe alt post un astfel de film. Sincer, eu am vazut filme de Bergman si pe AcasaTv... Asta e... Unde apuci sa le prinzi, trebuiesc consumate obligatoriu.
Oricum, asteptam si alte preview-uri ale tale. Acum nu mai e necesar sa specifici postul pentru ca stim ca toate sunt de pe Tvr2.