View Single Post
Old 11 Nov 2014, 22:21   #13
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by alali:
pune te rog si postul tv ca sa nu butonam panicati
alali, nu cred ca e cazul sa intri in panica, doar nu se vinde nimic la promotie...
nu am amintit de tvr 2 de data asta, imi cer iertare fata de cei care citesc micile mele anunturi si poate incerci si tu, sau altii, sa ne "trageti de urechi", atunci cand se ivesc diverse "ponturi" pe sticla.
eu am un serviciu care ma oboseste psihic foarte mult, nu chiar in fiecare zi, dar in marea majoritate a timpului. noaptea, inainte de culcare, unii prefera sa asculte muzica, altii prefera sa citeasca o carte sau sa se uite la filme. eu prefer sa ma uit la astfel de filme, sunt ca un fel de balsam impotriva oboselii de care vorbeam. filmele vechi sunt o altfel de lume, e ca si cum m-as uita intr-un bol de sticla si as uita complet de prezenta si urata (in mare parte) realitate. in plus, imi face placere sa retraiesc o particica din copilarie, fiindca acestea sunt filmele cu care am crescut, pe unele le-am vazut prima data la un televizor cu lampi.
eu pot intelege de ce un post de televiziune comercial, nu are in grila sa de programe astfel de filme, dar, nu inteleg de ce, unii oameni, nu aleg sa evolueze prin educatie si cultura. iar daca ar fi sa aleg, oricand, as alege pe post de somnifer, orice film din categoria celor anuntate de mine.
in afara filmului de arta de pe TVR 2, care se difuzeaza in fiecare luni, la ora unspe noaptea, am avut surpriza placuta si sunt convinsa ca si altii, de a revedea filme extraordinare si figuri legendare de actori si pe MGM sau TCM, de exemplu. ma intreb de ce nu exista inca pe piata, un post tv romanesc asemanator, dar explicatia, ar fi, probabil aceea ca, suntem prea putitni cei care i-am asigura audienta. pacat, mare pacat. as sta nedezlipita de ecran, un fata unui post tv care transmite non stop, bijuterii de filme, traduse de profesionisti.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif