View Single Post
Old 24 Sep 2014, 11:47   #8
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Intrebam pentru ca eu si al meu prieten am trecut prin ceva faze :
- popcorn ... facut de el, cu boia dulce.. mmmniamn mniamn, numai si pentru momentul in care il vad pe el la cratita urmeaza sa incercam si alte idei de popcorn, asa ca poate sariti cu ponturi
- cipsuri, cipsuri siii iar cipsuri si Pringles, precum si alte rontaibile
- creveti d-aia cipsuri, de ii faci in tigaie
- creveti d-aia de vin din mare, pe gratar nici nu-i asezi bine pe gratar ca deja te pocneste direct in suflet mirosul lor
- cartofi prajiti cu sos plin de usturoi
- mancare, de care s-a nimerit sa fac, daca ne era si foame pe langa pofta de un film
etc.. probabil o sa ziceti ca sunt cat casa poporului din asa postare )

Ma gandeam sa incerc sa trec la chestii mai evoluate, gen gustari home-made care mai de care mai interesante. Eventual sa incep macar cu niste sosuri yummy pentru niste nachos. Sa nu dau 10-15 lei pe alea de prin mega-image, care sunt pline de ingrediente triste.

Sa nu mai povestesc ca oricum mesele mele se iau in fata laptopului by default. Eventual bag macar un episod din Simpsons sau mai stiu eu ce, daca nu e timp de un film intreg.

In ziua in care am intrebat, speram sa ma inspirati cu vreo idee ca eram all out of ideas

Last edited by copila_satanista : 24 Sep 2014 at 11:51.
copila_satanista is offline   Reply With Quote sendpm.gif