I-am cerut acum cateva zile colegei mele o carte si mi-a zis ca e de copii, iar eu i-am zis ca oricum citim carti de copii...
Ca cititoare eu sunt la fel cum sunt ca om - imi plac cartile serioase, scrise bine, dar imi plac si cartile fantasy, sf-urile, young adult reader books, sa zic asa. Am citit cu drag si sunt super fan Harry Potter, mai putin Lord of the Rings, dar le-am citit si pe alea, citesc cu placere aproape orice fantasy imi pica in mana cat de cat ok - Hunger Games, Seria Divergent, I am number four, chiar si Twilight. Asta e si nu mi-e rusine s-o spun
Cartea despre care spuneam la inceput mi-a atras atentia fiindca am vazut un trailer al filmului facut dupa carte si mi-a placut. Este vorba despre
Darul lui Jonas / The Giver a lui Lois Lowry carte clasificata ca "children's book". Mi-a placut la nebunie! Ideea, felul cum e scrisa, finalul. Mi-a placut pentru lucrurile la care te face sa te gandesti. Am citit-o in jumatate de zi si am lasat-o acasa in ideea ca o voi pune pe fiica-mea sa o citeasca. Daca aveti inclinatii spre asa ceva - v-o recomand din tot sufletul!
Nota 10!
trailer the giver