Thread: Abuz
View Single Post
Old 23 Jul 2014, 10:35   #1
giulaveka
Novice

giulaveka

Abuz

Acest mesaj este de la cosmin742000

As vrea sa semnalez (inca ) un abuz si sa le comunic userilor cinemagia ca nu eu mi-am desfiintat contul , ci mi-a fost inchis , fara vreun preaviz , atentionare asta 99% din cauza faptului ca mi-a fost inchis fara NICIUN motiv..Am rugat-o pe giulaveka sa ii scrie Gloriei , pt a afla motivul . S-a dovedit inca o data ca Gloria ion afdara sa raspunda la chestiunile legate de articolele ei ,practic nu exista , altfel nu se poate explica cum de in 10 zile nu a catadicsit nici macar sa ii raspunda.Prevazand acest lucru am rugat-o pe giulaveka sa ii scrie si lui iiii.Acesta a avut bunul simt sa ii raspunda si sa ii zica ca se va interesa.Una peste alta siteul cinemagia are muuuult mai muuulta nevoie de mine decat eu de el.Pe mine nu m-ar deranja deloc aceasta desfiintare de cont daca nu ar fi un ABUZ si o NEDREPTATE .Giulaveka s-a oferit sa imi dea contul ei , eu am refuzat pe motivul ca daca as face asa ceva s-ar putea interpreta ca am acceptat ca am gresit cu ceva , atat de grav incat sa mi se desfiinteze contul , ori eu STIU ca nu am gresit cu NIMIC.Inchei zicand la adresa celor care mi-au dat ban ca errare humanum est , perseverare diabolicum si zicand ca as putea accepta sa mi se dea contul inapoi , fara a primi scuze din partea celui care mi-a dat ban DEGEABA..

Asta a avut cosmin de spus.Eu mai adaug ca in ce ma priveste toate afiratiile facute despre mine sunt adevarate (i-am scris Gloriei si nimic , i-am scris lui iiii , care mi-a raspuns , m-am oferit sa ii dau contul meu lui Cosmin , el refuzand din exact motivul expus )
giulaveka is offline   Reply With Quote sendpm.gif